Harrastaminen pääsiun HERO kuva

Harrastaminen

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kuningaslajin harrastajille.

Kuningaslaji haltuun

Jalkapallo ja futsal liikuttavat kaikenikäisiä vauvasta vaariin. Suomen Palloliittoon kuuluvissa lähes tuhannessa jäsenseurassa on yli 160 000 rekisteröityä pelaajaa. Harrastus antaa paljon pelaajille, toimihenkilöille ja futisvanhemmille. Parhaimmillaan jalkapallosta saa iloa, onnistumisia ja koko elämän mittaisia hyviä ystäviä. Meidän jokaisen vastuulla on luoda yhdessä positiivinen ilmapiiri, jossa kaikilla on oikeus nauttia harrastuksesta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Seuraavassa on esitelty harrastamisen sivulinkit.

Etsi oma pelisi

Tulospalvelun hakutoiminnon nimihaun avulla löydät esimerkiksi lapsesi tai joukkueesi ottelun ajankohdat ja sijainnin.

Tukipalvelu

Tukipalvelu palvelee Pelipaikkaan, Tasoon, lipunmyyntiin, Tulospalveluun ja tapahtumiin sekä verkkokauppaan liittyvissä asioissa.

Saatat etsiä näitä asioita

Jalkapalloa jokaiselle

Suomalainen jalkapallo ja futsal on valtava kansanliike, joka tuottaa merkittävää hyötyä koko yhteiskunnalle. UEFAn ja yliopistojen yhteisen mallinnuksen avulla suomalaisen jalkapallon ja futsalin SROI (Social Return on Investment) arvioidaan olevan 1,96 miljardia euroa vuodessa. (lisätietoja: Palloliiton SROI)

Ajankohtaista harrastamiseen liittyen

Tule mukaan!

Jalkapalloa ja futsalia voi harrastaa monella eri tavalla. Mikä on sinun tapasi? Klikkaa alta lisätietoja mukaan lähteäksesi. Olet lämpimästi tervetullut!

Onko sinulla kokemuksia häirinnästä, ahdistelusta tai epäasiallisesta käyttäytymisestä seuratoiminnassa?

Haluamme, että jalkapallo ja futsal on turvallinen paikka harrastaa. Ilmoitathan, mikäli olet kokenut, nähnyt tai epäilet käytöstä, joka ei kuulu jalkapallo- ja futsaltoimintaan. Ilmoittaminen tapahtuu nimellä tai nimettömästi Palloliiton whistleblower-lomakkeen avulla. Lisätietoja Whistleblower-ilmoituskanavasta.

Whistleblower seurat

Whistleblower on luottamuksellinen ja anonyymi ilmoituskanava epäasialliseen toimintaan liittyvien ilmoitusten käsittelemiseksi, puuttumiseksi ja toiminnan kehittämiseksi ilmoitusten perusteella.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit