Avoimet työpaikat ja vapaaehtoistehtävät

Tietoa ja linkkejä avoimista työpaikoista ja vapaaehtoistehtävistä suomalaisessa jalkapallossa ja futsalissa.

Avoimet työpaikat ja vapaaehtoistehtävät

Palloliitto ja sen seurat tarvitsevat vapaaehtoistoimijoita erilaisiin tapahtumiin, kuten otteluiden järjestämiseksi. Valtaosa vapaaehtoistoimijoista toimivat jalkapallo- ja futsalseurojen joukkueiden valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana tai muussa joukkueen taustatehtävässä.

Palloliitto ja sen jäsenseurat tarjoavat monipuolisia työmahdollisuuksia, ja roolistasi riippumatta saat olla tekemässä työtä sen eteen, jotta Suomi on menestyvä ja hyvinvointia tuottava jalkapallo- ja futsalmaa. Yli 150 jalkapallon ja futsalin seuraa työllistää urheilun, hallinnon sekä myynnin ja markkinoinnin tehtäviin lähes 800 päätoimista työntekijää. Palloliitossa työskentelee n. 140 päätoimista työntekijää.

Sivulinkkien alta löydät vielä tietoa jalkapallon ja futsalin työpaikoista ja vapaaehtoistehtävistä tiivistetysti.

Työtä jalkapallosta

Jalkapallon ja futsalin avoimet työpaikat ja vapaaehtoistehtävät

Tässä parhaita syitä aloittaa työura jalkapallon ja futsalin parissa!

Tee rakkaasta lajista ammatti

Tuo asiantuntijuuttasi urheilumaailmaan

Monipuolisia ja innostavia tehtäviä tarjolla

Ainutlaatuinen ja jännittävä työympäristö

Hyvät mahdollisuudet verkostoitua

Näköalapaikka suomalaiseen jalkapalloon

Palloliiton ja sen jäsenseurojen tarjoamat työpaikat

Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto, joka vastaa maamme jalkapallo- ja futsaltoiminnasta ja sen kehittämisestä. Suo­messa on jo yli 160 000 rekisteröityä pelaajaa ja lajiemme parissa on viikoittain tekemisissä noin 500 000 suomalaista. Arvojamme ovat iloisuus, luotettavuus, menestys ja yhteisöllisyys.

Suomalainen jalkapallo ja futsal on nauttinut ennennäkemätöntä menestystä, ja kulttuuri jalkapallon ja futsalin ympärillä kehittyy jatkuvasti – haluatko Sinä olla osa tätä tarinaa? Palloliitto ja sen jäsenseurat tarjoavat monipuolisia työmahdollisuuksia, ja roolistasi riippumatta saat olla tekemässä työtä sen eteen, jotta Suomi on menestyvä ja hyvinvointia tuottava jalkapallo- ja futsalmaa.

Palloliitossa työskentelee n. 140 motivoitunutta päätoimista huippuammattilaista. Palloliitossa työskentelee mm. valmentajia sekä eri rooleissa toimivia asiantuntijoita urheilutoiminnan kehittämiseen, seurojen palveluun, kilpailu- ja erotuomaritoiminnan toteuttamiseen, tapahtumien järjestämiseen sekä monipuolisiin tukitoimintoihin liittyen. Lisäksi Palloliiton eteen työskentelee satoja toimijoita oman työnsä ohella, kuten maajoukkueiden ja erilaisten tapahtumien taustoja, kouluttajia ja erotuomareita.

Yli 150 jalkapallon ja futsalin seuraa työllistää urheilun, hallinnon sekä myynnin ja markkinoinnin tehtäviin lähes 800 päätoimista työntekijää. Kaikki Palloliiton ja sen jäsenseurojen avoimet työpaikat ovat listattuna RecRightin rekrytointisivulla.

Seurat voivat ilmoittaa vapaista työpaikoista nostamalla niitä RecRightin sivuille. Tarkemmat ohjeet ilmoittamiselle löytyvät Edut seuroille sivulta.

Palloliiton ja sen jäsenseurojen tarjoamat vapaaehtoistehtävät

Suomalainen jalkapallo- ja futsaltoiminta pyörii merkittäviltä osin vapaaehtoisten seuratoimijoiden panoksella. UEFAn ja sen yhteistyöyliopistojen vuonna 2020 tekemän mallinnuksen perusteella suomalaisten jalkapallon ja futsalin 99 000 vapaaehtoisseuratoimijoiden tekemän työn yhteiskunnalinen arvo on yli 450 miljoonaa euroa.

Palloliitto ja sen seurat tarvitsevat vapaaehtoistoimijoita erilaisiin tapahtumiin, kuten otteluiden järjestämiseksi. Valtaosa vapaaehtoistoimijoista toimivat jalkapallo- ja futsalseurojen joukkueiden valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana tai muussa joukkueen taustatehtävässä.

Vapaaehtoiset ovat tutkitusti onnellisempia ja elävät pidempään. Vapaaehtoistyön avulla voi luoda elämäänsä merkityksellisyyttä ja merkityksellisiä ihmissuhteita.

Kaikki Palloliiton ja sen jäsenseurojen avoimet vapaaehtoistehtävät ovat listattuna Avoimet vapaaehtoistehtävät-sivulla.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit