Opi&Kehity pääsivun HERO kuva

Opi & Kehity

Osaamisen kehittämisen koulutukset, tapahtumat ja materiaalit kohderyhmittäin.

Linkit sivuillesi

Koulutukset ja itseopiskelumateriaalit kohderyhmittäin.

Ajankohtaista osaamisen kehittämisessä

Lisää ajankohtaisia

Sinua saattaisi kiinnostaa

Osaaminen on ratkaiseva tekijä

Jalkapallo- ja futsaltoimintaa pyöritetään kaikilla tasoilla kentältä aina seura- ja liittojohtoon saakka ihmisten panoksella. Toiminnan laadun kannata on täysin kriittistä se, miten osaavia tekijöitä innokkuuden ohella meillä on.

Seurojen Palloliiton rakentamisen aikana tehdyn seurakierroksen perusteella, jossa vastaajina oli yli 400 seuraa, seuraihmisten tärkein tarve Palloliiton suunnalta oli osaamisen kehittämisen palvelut.

Palloliiton osaamisen kehittäminen on monipuolista. Uskomme, että ihmisten osaaminen koostuu vuorovaikutuksesta niin vertaisryhmän kuin eri alueiden asiantuntijoiden kanssa. Uskomme prosessimaiseen kouluttamiseen ja osaamisen kehittämiseen, jossa uutta osaamista rakennetaan jokaisen oman osaamisen päälle.

Tulevina vuosina meidän tulee kehittää osaamistamme edelleen, jotta varmistamme suomalaisen jalkapallon ja futsalin voittokulun jatkumisen.

Ari Lahti, Palloliiton puheenjohtaja

Palloliiton osaamisen kehittäminen onkin yhdistelmä erilaisia itseopiskelumateriaaleja, muodollisia ja epämuodollisia kohtaamisia, lyhyitä tietoiskuja ja webinaareja, pidempiä prosessimaisia koulutuksia aina eri koulutuskumppanien kanssa aina Jyväskylän Yliopiston ja useiden ammattikorkeakoulujen kanssa rakennettuihin koulutuksiin.

Kaikesta tästä kerrotaan näillä sivuilla. Tervetuloa jatkuvan oppimisen polulle!

Tutustu lisää Palloliiton tiedolla johtamiseen

Missio, Visio ja Strategia

Palloliiton suomalaisen jalkapallon ja futsalin strategia vuosille 2020-2024.

Tule mukaan!

Jalkapalloa ja futsalia voi harrastaa monella eri tavalla. Mikä on sinun tapasi? Klikkaa alta lisätietoja mukaan lähteäksesi. Olet lämpimästi tervetullut!

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit