Edut seuroille

Etuja ja työkaluja seurojen toiminnan tueksi.

Edut seuroille

Palloliiton jäsenseuroille sekä laatujärjestelmässä mukana oleville seuroille on tarjolla myös muutamia maukkaita etuja, kuten työkaluja rekrytoinnin ja seurakehittämisen tueksi sekä arvokkaita hyötyjä seurojen vastuiden hoitamiseen liittyen.

Välilehdiltä löydät RecRight -rekrytointityökalun, Innoduel -parivertailutyökalun, Tuplaturva -vakuutusturvaa seuroille ja Musiikin julkisen esittämisen -sopimustietoa.

Tutustu myös hyödyllisiin Pallokarttaan ja Pelipassidataan Seuratoiminnan työkalujen sivulla.

RecRight-rekrytointityökalu

Palloliiton jäsenseurat voivat halutessaan hyödyntää RecRight-nimistä rekrytointityökalua päätoimisten työntekijöiden rekrytointiprosessin hallintaan. Seura voi työkalun avulla ammattimaistaa rekrytointiprosessiaan ja helpottaa rekrytointiin liittyvää työtä hyödyntämällä järjestelmän ominaisuuksia.

Voit ottaa rekrytointityökalun seuran käyttöön koska tahansa lokakuun alusta alkaen! Mikäli haluat avata seuran rekrytoinnin, toimi seuraavasti:

  1. Ota yhteyttä Palloliiton henkilöstöpäällikköön (yhteystiedot alla), ja kerro tarpeestasi avata rekrytointi. Rekrytoinnin avaamista varten tarvitaan kaikkien niiden henkilöiden sähköpostiosoitteet, joiden tulee päästä valmistelemaan hakukuulutusta tai myöhemmin katsomaan hakijoiden tietoja.

  2. Saat kutsun rekrytointiin sähköpostiisi. Toimi sähköpostissa olevien ohjeistusten mukaisesti, jotta pääset kirjautumaan portaaliin.

  3. Valmistele hakukuulutus portaalissa. Portaalin käyttäminen on helppoa, ja käytössäsi on käyttöohjeistus.

  4. Julkaise hakukuulutus. Kun hakukuulutus on valmis, julkaisu tapahtuu automaattisesti sillä hetkellä, joka on asetettu haun käynnistymisen aloitusajankohdaksi.

  5. Markkinoi rekrytointiasi seuran valitsemissa kanavissa. Myös Palloliitto markkinoi rekrytointiportaalia, kun portaalissa on rekrytointeja avoinna.

Lisätietoa RecRight -työkalusta

Valtakunnallinen

Kati de Jong

Henkilöstöpäällikkö, Valtakunnallinen

+358405743420

kati.dejong@palloliitto.fi

Kokonaisvastuu Palloliiton henkilöstöjohtamisen prosesseista sekä HR-tuki seuroille

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit