Seuradialogi-sivun hero-kuva

Seuradialogi

Seurojen osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia jalkapalloperheessä.

Seuradialogi

Palloliitto on seuroja varten. Jotta kaikkien seurojen ääni saadaan kuuluville ja yhteistä jalkapalloperhettä voidaan kehittää entistäkin paremmaksi, on tärkeää että seuradialogille on oikeat paikat ja alustat.

Sivulinkkien ja tapahtumien alta löydät vielä tietoa seuradialogista tiivistetysti.

Vaikuttamisen paikka

Seuradialogin sivulinkit

Tietoa Palloliiton seuradialogista ja vaikuttamisesta tiivistetysti

Seurojen Ääni -seminaarit 

Seurojen Ääni -seuraseminaarit ovat vuosittainen kohtaaminen alueen seurojen kesken. Seminaarien tavoitteena on vahvistaa jalkapalloperheen yhtenäisyyttä, kehittää osaamista jakamalla hyviä malleja sekä nostamalla esiin onnistumisia.  Lisäksi tavoitteena on edistää strategisia valintoja seuratoiminnassa.

Seminaarit on tarkoitettu seurojen operatiivisille toimijoille ja luottamusjohdolle. Ohjelma rakentuu suomalaisen jalkapallon ja futsalin toimintastrategian valintojen ja ajankohtaisten teemojen ympärille. 

Seurafoorumit

Seuratoimijoille on luotu verkostoja osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen ja kokemusten jakamiseen eri kohderyhmille. Samalla vahvistetaan dialogia seurojen välillä sekä seurojen ja Palloliiton välillä.

Tarjolla ovat alueittain foorumit puheenjohtajille, valmennus- ja junioripäälliköille, toiminnanjohtajille tai hallintohenkilöille. Joillakin alueilla tarjolla on myös viestintävastaavien ja joukkueenjohtajakouluttajien verkostot.

Vaikuttaminen Seurojen Palloliitossa

Seuroille on rakennettu useita kanavia ja toimintoja, missä seurojen toivotaan aktiivisesti osallistuvan ja vaikuttavan yhteiseen päätöksentekoon ja kehitystoimintaan.

Tästä osiosta löydät mm. Vaikuttamisen kahdeksan kanavaa, joita käyttämällä jokaisen seuran ääni saadaan kuulumaan. Kehittyvä Seurojen Palloliitto on yksi neljästä suomalaisen jalkapallon ja futsalin strategian päävalinnasta ja siksi avoin, rakentava ja osallistava seuradialogi on ensiarvoisen tärkeää suomalasen jalkapallon ja futsalin kehittymisen kannalta.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit