Kannattajaksi!

Löydä oma yhteisösi ja elä mukana pelissä!

Kannattajana tunnet enemmän

Jalkapalloon ja futsaliin kuuluu oleellisena osana kannattajatoiminta. Ilman omaa joukkuetta tilanteessa kuin tilanteessa kannustavia faneja puuttuisi ottelutapahtumista jotain täysin olennaista. Oi Suomi on!

Ilman tunnetta jalkapallossa ei ole oikein mitään.

Erkka V. Lehtola

Tässä parhaita syitä lähteä mukaan kannattajatoimintaan!

Tue paikallista

Löydä yhteisösi

Luo tunnelmaa

Elä tunteella

Tue suomalaista jalkapalloa

Rakenna jalkapalloyhteiskuntaa

SMJK

Hyvä jalkapallokannattaja,

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry on kannattajien vuonna 2002 perustama yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on edistää Suomen jalkapallomaajoukkueiden kannatusta.Toiminnan tavoitteena on koota maajoukkueista kiinnotuneet yhteen kannattajayhteisöksi, jonka jäsenistöllä on maajokkueiden otteluiden lisäksi yhteisiä, tapahtumia, alennuksia ja muita etuja.

Yhdistys toimii yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa ja pyrkii näin takaamaan jäsenilleen parhaat mahdolliset puitteet maajoukkueiden seuraamiselle. Miesten A-maajoukkueen kotiotteluissa Palloliitto varaa yhdistyksen käyttöön oman fanikatsomon. SPL myöntää yhdistykselle myydyistä maajoukkuepelien lipuista erikseen sovittavan alennuksen sekä avustaa käytännön järjestelyissä. Naisten ja nuorten maaotteluissa lippueduista sovitaan ottelukohtaisesti.

Otteluliput, kuljetukset ja fanituotteet – ja tietenkin jäsenyys – ovat hankittavissa yhdistyksen verkkokaupassa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi.

Jokaiseen Tampereella, Turussa tai muualla pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävään miesten A-maaotteluun pyritään järjestämään bussimatka Helsingistä. Lisäksi selvitetään ottelukohtaisesti mahdollisuudet järjestää bussimatkoja pelipaikkakunnille myös muista kaupungeista.

Yhdistyksen tavoitteena on vahva kannattajaedustus myös A-maajoukkueiden vierasotteluissa. Yhdistyksen verkkokauppa palvelee myös useimpien vieraspelilippujen osalta. Miesten A-maajoukkueen karsintaotteluissa yhdistys tyypillisesti järjestää yhteisen kokoontumispaikan jäsenistölleen.

Positiiviseen kannattajakulttuuriin kuuluu myös yhteistyö vastustajan kannattajien kanssa. Suomen Maajoukkueen Kannattajat on korostanut tätä puolta toiminnassaan heti alkumetreistä lähtien; maaotteluiden alla pyritään pelaamaan kannattajien omia maaotteluita, minkä lisäksi vastustajien kanssa voidaan mennä yhdessä seuraamaan vaikkapa alle 21-vuotiaiden maajoukkueen otteita.

Tiedotuksesta vastaavat yhdistyksen nettisivut, sosiaalisen median kanavat, oma alue FF2:lla sekä toistaiseksi kerran vuodessa ilmestyvä jäsenlehti HUIKEE SETTI! (HUSE!). Jäsenet saavat luonnollisesti HUIKEE SETTI!-lehden suoraan kotiin kannettuna jäsenmaksun hinnalla.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki Suomen jalkapallomaajoukkueiden ystävät – kaikille on varattu paikka niin koti- kuin vierasotteluissakin! Tämän lisäksi yhdistyksen oma fanimaajoukkue etsii jatkuvasti uusia kykyjä…

Antoisia hetkiä maajoukkuejalkapalloilun parissa!

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry

Liity mukaan:
https://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/
Twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre/
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit