Maajoukkueet tytöt -sivun hero-kuva

Tytöt aluejoukkue-
toiminta

Aluejoukkuetoiminnassa tutustutaan maajoukkuetoiminnan arvoihin ja pelitapaan.

Tyttöjen aluejoukkuetoiminta

Tyttöjen aluetoiminta on 14-16-vuotiaille ja jakaantuu kahdelle vuodelle ja tähtää pelaajien kouluttamiseen ja kehittämiseen kohti maajoukkuetta ja kansainvälistä jalkapalloa.

Aluetapahtumat ovat minimaajoukkueleirejä, joilla pystymme kouluttamaan ja katsastamaan vielä isompaa määrää pelaajia. On olennaista muistaa, että meillä on paljon enemmän hyviä pelaajia kuin leirille voidaan kutsua. Jos jäi listan ulkopuolelle, työ jatkuu heti seuraavissa aluetapahtumissa.

Pekko Söderström

Alueleirit

Vuonna 2023 aluejoukkueleirejä järjestetään 2007, 2008 ja 2009 syntyneille pelaajille. Näistä 2007 syntyneiden aluejoukkueleiritys alkoi alkusyksyllä 2021 ja päättyy keväällä 2023. Vastaavasti vuonna 2008 syntyneiden leiritys alkoi syksyn 2022 aikana. Vuonna 2009 syntyneet tulevat mukaan syksyllä 2023. Pääsääntöisesti aluejoukkueet kokoontuvat leireille omina joukkueinaan, mutta myös alueiden yhteisiä tapahtumia järjestetään.

Tapahtumapäivät 2023

Muut aluetapahtumat

Tytöt alueturnaus

Aluejoukkuekausi huipentuu 2007-syntyneiden osalta Alueturnaukseen, joka pelataan Eerikkilän Urheiluopistolla keväällä 2023.

Tinni Korpela -leiri

Eerikkilässä järjestetään 2009-syntyneille tytöille Tinni Korpela -leiri 16.-18.10.2023. Leirille kutsutaan koko Suomesta 72 kenttäpelaajaa ja 8 maalivahtia, jotka muodostavat 4 joukkuetta. Leiri valmistaa sekä pelaajia että valmentajia ottamaan seuraavan askeleen arjessaan. Leiri on lähtölaukaus maajoukkuetoiminnalle. Tapahtuma kuuluu ensimmäiseen aluejoukkuevuoteen ja siellä keskitytään pelaajakoulutukseen ja -tarkkailuun. Valmentajina toimivat Palloliiton aluevalmentajat.

Ajankohtaista tyttöjen aluejoukkuetoiminnassa

Lisätiedot tyttöjen aluetoiminnasta

Valtteri Kumpuniemi

Aluevalmentaja, läntinen alue, Läntinen

+358404812464

valtteri.kumpuniemi@palloliitto.fi

Palloliiton aluevalmennustehtävät ja seurayhteistyö, pelaajatarkkailu ja valmennusosaamisen kehittäminen Helmaripolun tapahtumissa.

Petteri Joensuu

Tyttöjen huippuvaiheen pelaajakehittäjä, Läntinen

+358445181890

petteri.joensuu@palloliitto.fi

Turun seudun urheiluakatemiaympäristön kehittäminen ja valmennus. Palloliiton aluevalmennustehtävät ja seurayhteistyö, pelaajatarkkailu ja valmennusosaamisen kehittäminen Helmaripolun tapahtumissa.

Niklas Pippingsköld

Tyttöjen aluevalmentaja, Eteläinen

+358442150095

niklas.pippingskold@palloliitto.fi

Palloliiton aluevalmennustehtävät ja seurayhteistyö, pelaajatarkkailu ja valmennusosaamisen kehittäminen Helmaripolun tapahtumissa. Maajoukkuevalmennus.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit