Helmarit marssi kentälle EM-avauksessa Espanjaa vastaan.

KOHTI EM-LOPPUTURNAUSTA 2025!

Lipunmyynti Helmareiden ottelutapahtumiin!

MIKÄ UPEA ILTA HELSINGIN BOLT ARENALLA! Seuraavaksi täytetään kesällä Tampereen upouusi Tammelan Stadion (v. Hollanti TI 4.6.) ja Turun tunnelmallinen Veritas Stadion (v. Norja PE 12.7.). Liput myyvät tällä hetkellä KOVAA VAUHTIA, joten skrollaa alaspäin lipunmyyntiin ja VARMISTA PAIKKASI NYT! Hollanti-otteluun on myyty jo YLI 2500 LIPPUA!

OSTA LIPUT HELMAREIDEN KESÄN RATKAISEVIIN EM-KARSINTAOTTELUIHIN TAMPEREELLA JA TURUSSA!

Helmarit pelaa huhti-heinäkuussa pelattavien EM-karsintojen A1-lohkossa, jossa se kohtaa Euroopan huippumaihin lukeutuvat Hollannin, Italian ja Norjan! Kotiotteluiden liput ovat myynnissä alempana tällä sivulla.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SUOMEN SUPERSANKARIT KESÄN RATKAISEVISSA EM-KARSINTAOTTELUISSA KOHTI VUODEN 2025 EM-LOPPUTURNAUSTA! Helmarit voitti viime syksynä pelatussa Nations Leaguessa B-liigan lohkonsa ja nousi A-liigaan. EM-karsintojen A-liigan lohkovoittajat ja -kakkoset saavat suoran kisapaikan Sveitsissä kesällä 2025 pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Lohkokolmoset ja -neloset pelaavat kisapaikasta jatkokarsinnoissa.

Huhtikuun otteluiden jälkeen lohkon tilanne on kutkuttavan tasainen, sillä jokainen joukkue on yhden voiton turvin tasapisteissä KOLMELLA PISTEELLÄ!

HUOM! Pelipassilaiset ja Maajoukkuekirjeen tilaajat saavat alennusta Helmareiden ottelulipuista. Tarkista alennuskoodisi viimeisimmästä uutiskirjeestä.

Supersankarit Helsingissä, Tampereella ja Turussa – Helmareiden kotiottelut EM-karsinnoissa!

Lisätietoa lipunmyynnistä!

OSTA LIPUT HELMAREIDEN OTTELUIHIN!

Jos sinulla on ongelmia lippujen ostamisessa tältä sivulta, suosittelemme koittamaan lippujen ostamista tästä linkistä!

Sisältöä ei voida näyttää sillä seuranta on estetty

Voimme näyttää sisällön mikäli muutat seurantaasetuksia

Liput maajoukkuiden otteluihin

Liput

Tältä sivulta löydät tietoa maaotteluiden lipunmyynnistä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit