Seurafoorumit

Verkostoja seuratoimijoille osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen ja kokemusten jakamiseen eri kohderyhmille.

Seurafoorumit urheilutoiminnasta ja hallinnosta vastaaville henkilöille

Seuratoimijoille on luotu verkostoja osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen ja kokemusten jakamiseen eri kohderyhmille. Samalla vahvistetaan dialogia seurojen välillä sekä seurojen ja Palloliiton välillä. Tarjolla ovat alueittain foorumit puheenjohtajille, valmennus- ja junioripäälliköille, toiminnanjohtajille tai hallintohenkilöille. Joillakin alueilla tarjolla on myös viestintävastaavien ja joukkueenjohtajakouluttajien verkostot. 

Seurojen Ääni -seminaarit -seminaarit, foorumit, alueelliset Kehitysryhmät ja Alueparlamentit tarjoavat mahdollisuuden vuoropuheluun ja vaikuttamiseen seurojen ja Palloliiton välillä. Tätä kautta kaikilla seuroilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Lisäksi alueparlamentin alla toimii vaikuttamistyöryhmä, joka käsittelee alueellisen ja paikallisen vaikuttamisen kokonaisuutta sekä erityiskysymyksiä alueella.

Alueellisten kohderyhmäkohtaisten foorumeiden tavoitteena on hyvien mallien jakaminen, osaamisen kehittäminen, verkostoituminen sekä tulevaisuuden suunnittelu yhdessä. Viestimme jokaisen tapaamisen osalta vielä kohderyhmäkohtaisesti ennen kohtaamisia ilmoittautumisista ja tapaamispaikoista sekä lähetämme tarkemmat yksityiskohdat tapahtumittain. Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan, vaikuttamaan ja jakamaan kokemuksia sekä osaamista.

Välilehdiltä löydät kohderyhmittäiset seurafoorumit urheilutoiminnasta vastaaville ja hallinnosta vastaaville sekä puheenjohtajille.

Valmennus- ja junioripäälliköt sekä urheilutoimenjohtajat 

Seuran urheilutoiminnasta vastaaville henkilöille kohdennetuissa tapaamisissa valmennus- ja junioripäälliköt sekä urheilutoimenjohtajat kokoontuvat yhteen paitsi verkostoitumaan, niin myös jakamaan hyviä malleja ja esimerkkejä. Asialistalla ovat mm. valmentajien osaamisen kehittäminen, pelaajan laadukas arki seurassa sekä harrastajamäärän kasvattaminen. Samalla seuroilla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden toimenpiteisiin. Foorumeita on myös mahdollista jakaa toimenkuvan sekä teemojen mukaisesti tarkempiin osa-alueisiin.

Foorumien aikataulut

Lisätietoja alueellisesti

Eteläinen

Taneli Haara

Aluepäällikkö, eteläinen alue | Seurakehittäjä, Eteläinen

+358408280746

taneli.haara@palloliitto.fi

Alueen koordinointi, alueellinen vaikuttaminen, olosuhdekehitys, viestintä, palkitseminen ja huomionosoitukset, seurakehitystehtävät

Pohjoinen

Esa Saajanto

Aluepäällikkö, Pohjoinen

+358505314149

esa.saajanto@palloliitto.fi

Pohjoisen alueen koordinointi, seurapalvelut alueella, alueellinen vaikuttaminen, olosuhdekehitys, viestintä, palkitseminen sekä huomionosoitukset

Itäinen

Janne Pieviläinen

Aluepäällikkö, Itäinen

+358503063557

janne.pievilainen@palloliitto.fi

Alueen hallinnon, alueparlamentin ja lähipalvelujen koordinointi, alueellinen vaikuttaminen, olosuhdekehitys, viestintä, palkitseminen sekä huomionosoitukset

Läntinen

Jouni Koivuniemi

Aluepäällikkö, Läntinen

+358400781659

jouni.koivuniemi@palloliitto.fi

Alueen hallinnon, alueparlamentin ja lähipalvelujen koordinointi, alueellinen vaikuttaminen, olosuhdekehitys, viestintä, palkitseminen sekä huomionosoitukset

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit