Kotiottelut 

Huuhkajien Suomi-Viro-peli 7.6. Tampereella Ratinan Stadionilla on SIIRRETTY!

Valitettavasti koronavirustilanteen takia Huuhkajien A-maaottelu on siirtynyt uuteen ajankohtaan. Uudesta tapahtumapäivästä tiedotetaan myöhemmin heti, kun uutta tietoa tulee. Ostamanne ottelulippu oikeuttaa sisäänpääsyyn otteluun myös tulevana ajankohtana, mikäli ottelustadion ei vaihdu. Mikäli ottelustadion vaihtuu, voi nykyisen lipun vaihtaa samanarvoiseen uudella ottelustadionilla ilman kuluja. Huomioithan, että mikäli haet nyt lipun hinnan palautuksen ja ostat myöhemmin lipun uudestaan, joudut maksamaan uudestaan käsittelykulut ja toimitusmaksun. Koska ottelun ajankohta on siirtynyt, teidän on myös halutessanne mahdollista hakea lippurahojenne palautusta alla olevasta linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Vierasottelut 

Oletko kiinnostunut matkustamaan Huuhkajien vierasotteluihin? Tässä lyhyt tietopaketti. 

Liput Huuhkajien vierasotteluihin myydään erikseen ilmoitetulla tavalla suoraan Palloliiton tai lipunmyyntikumppanin kautta. 

Yleensä hinta- yms. tiedot selviävät noin kaksi kuukautta ennen ottelua, minkä jälkeen Palloliiton lipunmyyntisivuille tulee lipunostolinkki/ohjeet. 

Lähetämme liput tilaajille tai jaamme ne paikan päällä, riippuen isäntämaan jalkapalloliiton aikatauluista ja käytännöistä. Liput ovat pääsääntöisesti ns. kannattajakatsomoon (pääty/kulma). 

UEFAn turvallisuusmääräysten ja/tai paikallisen lainsäädännön mukaisesti vierasotteluun matkustavilta faneilta kerätään erilaisia tietoja (HUOM! tiedot tarvitaan kaikilta lipunhaltijoilta, ei vain lipputilauksen tekijältä) Kerätyt tiedot voivat sisältää: 

- Nimi 
- Osoite 
- Passinumero (jos matkustusmaan lainsäädäntö vaatii) 
- Kansalaisuus 
- Syntymäpaikka- ja aika (jos matkustusmaan lainsäädäntö vaatii) 
- Matkustustapa (jos matkustusmaan lainsäädäntö vaatii) 
- Saapumispäivä ottelupaikkakunnalle 
- Lähtöpäivä ottelupaikkakunnalta 
- Majoitustiedot 

Huuhkajien vierasotteluihin fanimatkoja järjestää palvelukumppanimme Elämysmatkat >> 

Helmareilla on käynnissä EM-karsinnat kohti 2022 pelattavia EM-kisoja. 

Suomi-Portugali-ottelua ei pelata koronavirustilanteen takia aikaisemmin ilmoittettuna ajankohtana 10.4. 

Valitettavasti koronavirustilanteen takia Helmareiden EM-karsintaottelu on siirtynyt uuteen ajankohtaan. Uudesta tapahtumapäivästä tiedotetaan myöhemmin heti, kun uutta tietoa tulee. Ostamanne ottelulippu oikeuttaa sisäänpääsyyn otteluun myös tulevana ajankohtana. Huomioithan, että mikäli haet nyt lipun hinnan palautuksen ja ostat myöhemmin lipun uudestaan, joudut maksamaan uudestaan käsittelykulut ja toimitusmaksun. Koska ottelun ajankohta on siirtynyt, teidän on myös halutessanne mahdollista hakea lippurahojenne palautusta alla olevasta linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Hinnat:

Aikuiset: 10 € (portilta 15 €),
Lapset 6-17v, varusmiehet, työttömät, opiskelijat, eläkeläiset: 5 € (portilta 7 €)
Joukkuelippu (6-17v): 40 € (Huom! Joukkuelippujen myynti käynnistyy pian)
pelipassialennus/kuukausikirje: -1 euroa

Ennakkohinnat ovat alkaen hintoja, jotka sisältävät Lippupisteen käsittelykulut. Lopullinen lipun kokonaishinta määräytyy toimitustavan mukaan.
Joukkuelippuja on tarjolla 6-17 vuotiaiden joukkueille. Joukkuelippuun sisältyy pääsylippu 16 pelaajalle ja 4 aikuiselle. Ostaessasi joukkuelippuja, voit tilata myös lisälippuja. lisälippulaisten paikat tulevat olemaan joukkuelippulaisten vieressä lähtökohtaisesti päätykatsomossa. Joukkuelippuja on tarjolla rajoitettu määrä.
Pelipassialennus Koskee vain aikuisten ja lasten ennakkoon ostettuja normaalihintaisia lippuja. Pelipassialennuksen lunastamiseen tarvitset koodin, joka on lähetetty pelipassilaisille sähköisessä kuukausikirjeessä. Onko sinulla voimassa oleva pelipassi, mutta et saa kuukausikirjeitä sähköpostiisi? Ota yhteys [email protected].
Kuukausikirjealennus koskee vain ennakkoon ostettuja aikuisten normaalihintaisia lippuja. Kuukausikirjealennuksen lunastamiseen tarvitset koodin, joka on lähetetty kirjeen tilaajille kuukausikirjeessä. Haluatko liittyä Maajoukkueiden sähköisen kuukausikirjeen tilaajaksi? Voit tilata kirjeen tästä linkistä.

Suomen jäljellä olevat ottelut EM-karsinnoissa. Ohjelma täydentyy ja tarkentuu myöhemmin: 

18.9.2020 Suomi-Portugali, Elisa-Stadion, Vaasa. Ottelu siirtyy.
27.10.2020 Suomi-Skotlanti, Bolt Arena, Helsinki. Liput myynnissä: Lippu.fi.
1.12.2020 Skotlanti-Suomi 

Pikkuhuuhkajilla on käynnissä karsinnat kohti Sloveniassa ja Unkarissa kesällä 2020 pelattavia EM-kisoja. 

Suomen U21 EM-karsinnan ottelut 2020. Ohjelma tarkentuu myöhemmin: 

Ti 31.3.2020 Malta-Suomi SIIRRETTY!
Pe 4.9.2020 Suomi-Romania Ottelu pelataan ilman yleisöä.
Ti 8.9.2020 Suomi-Ukraina Ottelu pelataan ilman yleisöä.
Pe 9.10.2020 Pohjois-Irlanti-Suomi 
Ti 13.10.2020 Tanska-Suomi 

FUTSAL

Suomi kohtaa MM-jatkokarsinnan toisessa osaottelussa Serbian.

UEFA ilmoitti perjantaina 13.3., että otteluita ei koronavirusepidemian takia tule pelata alkuperäisinä ottelupäivinä ja ne siirretään myöhempään ajankohtaan. 

Suomen Palloliitto ja Serbian jalkapalloliitto neuvottelevat mahdollisista uusista ottelupäivistä ja pyrkivät löytämään hyvän ajankohdan näille kesällä 2020. Tarkempaa tietoa uusista ottelupäivistä ei vallitsevan tilanteen myötä toistaiseksi ole.

Suomen kotiotteluun 12.4. ostetut pääsyliput ovat voimassa myös uutena ajankohtana pelattavassa ottelussa. Pääsylipusta on myös mahdollisuus saada lipun hinta lunastettua takaisin >>

Hinnat:

Aikuiset: 15 € (portilta 20 €),
Lapset 6-17v, varusmiehet, työttömät, opiskelijat, eläkeläiset: 7 € (portilta 10 €)
Joukkuelippu (6-17v): 80 €

Ennakkohinnat ovat alkaen hintoja, jotka sisältävät Lippupisteen käsittelykulut. Lopullinen lipun kokonaishinta määräytyy toimitustavan mukaan.

Joukkuelippuja on tarjolla 6-17 vuotiaiden joukkueille. Joukkuelippuun sisältyy pääsylippu 16 pelaajalle ja 4 aikuiselle. Ostaessasi joukkuelippuja, voit tilata myös lisälippuja. lisälippulaisten paikat tulevat olemaan joukkuelippulaisten vieressä lähtökohtaisesti päätykatsomossa. Joukkuelippuja on tarjolla rajoitettu määrä.
 

Muut ottelut 

Koronavirus (COVID-19): tietoa katsojille:

Osallistuthan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä, joten ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita.

Huomioithan muut katsojat ja muista säilyttää turvaetäisyys (min. 1 m) muihin kuin oman seurueen jäseniin koko tapahtuman ajan. Jätäthän katsomossa vähintään yhden penkin välin muihin seurueisiin.

Tapahtumassa on tarjolla käsihuuhdetta. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa.

Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Toivomme, että kaikilla katsojilla on Koronavilkku-sovellus ladattuna ja käytössä.

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä, joten muistathan seurata viranomaisohjeita.

Otteluun myydään vain ennakkolippuja, joten stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä. Ennakkolipunmyynti on auki ottelun alkamiseen asti, mikäli ottelua ei myydä loppuun ennen sitä.

Jos sairastut tai tiedät olleesi kontaktissa sairastuneen kanssa ja haluat hyvitystä lipusta, ota yhteys Lippu.fi:n asiakaspalveluun (https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot/).

Joukkueliput 

Useisiin Palloliiton järjestämiin otteluihin myydään edullisia joukkuelippuja lasten- ja nuorten jalkapallojoukkueille. Normaalisti joukkuelippuun sisältyy pääsylippu 16 pelaajalle ja 4 aikuiselle. Ostaessasi joukkuelippuja, voit tilata myös lisälippuja. Lisälippulaisten paikat ovat aina joukkuelippulaisten vieressä (miesten A-maaotteluissa lähtökohtaisesti päätykatsomossa). Joukkuelippua käyttäessä pelaajia voi olla enemmän kuin 16, mutta kokonaismäärä ei voi ylittää kahtakymmentä (20). Aikuisia voi olla max. 4. Ostaessasi joukkuelipun, et saa vielä varsinaisia pääsylippuja, vaan ne toimitetaan tilaajalle myöhemmin sähköpostitse. 

Joukkuelippuja on aina tarjolla rajoitettu määrä, eli kannattaa tehdä tilaus mahdollisimman aikaisin!

Tällä hetkellä ei ole myynnissä joukkuelippuja.

EURO2020 pääsyliput 

EURO 2020 -lopputurnauksen lohkoarvonta suoritettiin lauantaina 30.11. Bukarestissa. Huuhkajat arvottiin lohkoon B, joka pelataan Pietarissa ja Kööpenhaminassa.  

Huuhkajien ottelut lohkovaiheessa: 

La 13.6. 18.00 (19.00) Tanska - Suomi, Kööpenhamina 
Ke 17.6. 16.00 (16.00) Venäjä - Suomi, Pietari 
Ma 22.6. 22.00 (22.00) Suomi - Belgia, Pietari 

Suomen aika suluissa. 

Arvonnan tulos vaikuttaa myös suomalaiskannattajien pääsylippukiintiöön, joka on kaupungeittain seuraava: 
Pietari: 8000 
Kööpenhamina: 5000 

Kaikkiaan suomalaiskannattajille on varattu kolmeen alkulohkon otteluun 21 000 lippua. Näistä lipuista noin 4 800 menee SMJK:lle, 3 000 muille jalkapalloperheen sidosryhmille, ja kaikki loput noin 13 200 lippua arvotaan UEFA:n kannattaja-arvontaan joulukuussa osallistuneiden suomalaisten kesken. Alkuperäisen kiintiön lisäksi suomalaiskannattajat tulevat saamaan UEFA:lta ottelukohtaisesti useita satoja lisälippuja otteluihin paikoille, joista on rajallinen näkyvyys (restricted view) kentälle. UEFA tiedottaa näiden lisälippujen myynnistä myöhemmin. 

Mahdollisissa pudotuspeliotteluissa suomalaiskannattajien kiintiö on 5000 lippua ottelustadionista riippumatta, kuitenkin niin, että mahdollisessa välierässä suomalaiskannattajien kiintiö on 10 500 lippua ja finaalissa 11 000 lippua.  

Pääsyliput EM-lopputurnaukseen voi hankkia ainoastaan UEFA:n kautta. Ilmoittautuminen kannattaja-arvontaan alkoi keskiviikkona 4.12. kello 15.00 Suomen aikaa ja jatkui tasan kaksi viikkoa keskiviikkoon 18.12. kello 15.00 saakka. Lipunostohalukkuutensa ilmoittaneiden kannattajien kesken arvotaan pääsyliput tammikuussa 2020.

Lisätietoa pääsylippujen hakemiseen liittyen löytyy kattavasti UEFA:n verkkosivuilta. 

Arvonnassa ovat mukana lohko-otteluiden lisäksi ns. Follow My Team -liput eli pääsylippuja voi hakea myös jatko-otteluihin aina finaaliin saakka Suomen kannattajakiintiössä. Nämä pääsyliput ovat ehdollisia eli ne peruutetaan, mikäli oma joukkue ei kyseisessä tai kyseisissä otteluissa enää ole mukana ja lippujen hinnat palautetaan täysimääräisenä. Jatko-otteluiden osalta lippuja voi arvonnassa hakea yksittäisiin otteluihin tai kaikkiin jatko-otteluihin finaaliin saakka. 

Hospitality-paketit ovat myynnissä 

EURO 2020 -lopputurnauksen kannattaja-arvonnan lisäksi paikan katsomossa voi varmistaa myös hospitality-pakettien kautta, jotka ovat lopputurnauksen otteluihin yleisessä myynnissä. Paketit sisältävät erinomaiset paikat katsomossa, ruokailun ottelutapahtuman yhteydessä sekä aikaisemman pääsyn stadionille ottelupäivänä. 

Palloliiton virallinen kumppani Elämysmatkat tekee yhteistyötä UEFAn kanssa Suomessa ja auttaa yritys- ja ryhmäasiakkaita valitsemaan ja vahvistamaan räätälöidyt hospitality-paketit sekä järjestää niihin soveltuvat matkajärjestelyt. Yhteydenotot [email protected]. Lisätiedot >> 

Kaikki hospitality-tuotteet ovat myynnissä UEFA:n kautta. UEFA kuitenkin tarkistaa kaikki ostot ja vahvistaa hyväksytyt ostot muutaman päivän kuluessa. Nämä hankinnat tulee maksaa välittömästi ja varaus veloitetaan tililtä tarkistuksen ja hyväksynnän jälkeen.  

Suomen Palloliitto ei vastaa hospitality-tuotteiden saatavuudesta tai hinnoittelusta. Lisätiedot UEFA:n verkkosivuilta >> 

Fanimatkat

Palloliiton virallinen kumppani Elämysmatkat järjestää EM-kisamatkat Kööpenhaminaan ja Pietariin kaikkialta Suomesta. Lisätiedot fanimatkoista.