Huuhkajat kiittämässä katsojia Montenegro-voiton jälkeen.

NÄHDÄÄN OLYMPIASTADIONILLA!

Huuhkajien UEFA Nations Leaguen lipunmyynti

Yleinen lipunmyynti syksyn Nations League -otteluihin on KÄYNNISSÄ! Englanti-ottelun yksittäisliput on jo käytännössä loppuunvarattu, mutta kausikorttipaikkoja syksyn kaikkiin kolmeen otteluun on vielä jäljellä RAJOITETUSTI! Pääset ostamaan kausikortteja ja yksittäisiä lippuja alempaa tältä sivulta.

Myös VIP-pakettien ja suosittujen JOUKKUELIPPUJEN myynti on käynnissä. Marraskuun Kreikka-otteluun joukkuelippuja on myynnissä muita otteluita enemmän ja peräti -50 %:n alennuksella!

Huuhkajien Nations League -otteluiden yleinen lipunmyynti on käynnissä – Myös kausikorttien myynti jatkuu yhä!

Huuhkajat palaa kotiyleisön eteen yli puolen vuoden tauon jälkeen, kun Suomi kohtaa syksyllä alkavan UEFA Nations Leaguen B2-lohkon jännitysnäytelmissä Englannin, Irlannin ja Kreikan Helsingin Olympiastadionilla. Vuonna 2023 Huuhkajien kotiotteluiden yleisökeskiarvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemaan 31 406, Stadionin täyttöasteen ollessa 97 %. Tervetuloa luomaan yhdessä Olympiastadionille Suomen parasta tunnelmaa myös vuonna 2024!

Kausikortilla varmistat Olympiastadionin parhaat paikat syksyn halutuimpiin tapahtumiin ja näet Huuhkajien kaikki kolme Nations Leaguen kotiottelua Irlantia, Englantia ja Kreikkaa vastaan alkaen VAIN 76 € (+ kirjeen tilaajien lisäalennus!). Kausikorttien myynti jatkuu myös yksittäislippujen myynnin alettua!

--

Muista myös Helmareiden kesän viimeinen EM-karsintaottelu Turussa Norjaa (PE 12.7.) vastaan! Helmareiden heinäkuun EM-karsintaotteluissa ratkaistaan suoran kisapaikan kohtalo, joten panokset ovat VALTAVAT! LIPUT TÄSTÄ!

HUOM! Maajoukkuekirjeen tilaajat, sekä Maajoukkuekirjeen tilanneet pelipassilaiset/Pelipaikkaan merkityt toimihenkilöt saavat sähköpostitse toimitetulla etukoodilla myös alennusta Huuhkajien ottelulipuista ja kausikorteista. Lue lisää kohdasta "Maajoukkuekirjeen tilaajien ja pelipassilaisten/toimihenkilöiden alennukset". Voit tilata maksuttoman Maajoukkuekirjeen alta.

Huuhkajien UEFA Nations Leaguen kotiottelut pelataan Olympiastadionilla!

Lisätietoa lipunmyynnistä!

OSTA LIPUT HUUHKAJIEN OTTELUIHIN!

Jos sinulla on ongelmia lippujen ostamisessa tältä sivulta, suosittelemme koittamaan lippujen ostamista tästä linkistä!

Sisältöä ei voida näyttää sillä seuranta on estetty

Voimme näyttää sisällön mikäli muutat seurantaasetuksia

Liput maajoukkuiden otteluihin

Liput

Tältä sivulta löydät tietoa maaotteluiden lipunmyynnistä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit