Helmarit marssi kentälle EM-avauksessa Espanjaa vastaan.

KOHTI EM-LOPPUTURNAUSTA 2025!

Lipunmyynti Helmareiden ottelutapahtumiin!

KIITOS HELSINKI, TAMPERE JA TURKU KEVÄÄN JA KESÄN EM-KARSINNOISTA! Yhdessä löimme Helmareiden yleisöennätykset uusiksi, emmekä hävinneet kotikentällä kertaakaan! Suora EM-kisapaikka jäi tällä kertaa kivikovassa lohkossa saavuttamatta, mutta kisapaikan tavoittelu jatkuu syksyllä EM-JATKOKARSINNOISSA!

EM-jatkokarsintojen ensimmäinen kierros (kaksi osaottelua) pelataan 23.-29. lokakuuta ja toinen kierros (kaksi osaottelua) 27. marraskuuta - 3. joulukuuta. Toisen kierroksen voittajat saavat paikan Sveitsissä kesällä 2025 pelattavaan EM-lopputurnaukseen. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

1. KIERROS: Suomi–Montenegro (23.–29.10.)

2. KIERROS: Suomi/Montenegro–Unkari/Skotlanti (27.11.–3.12.)

HUOM! Tämä lipunmyyntisivu päivitetään elokuussa, kun tiedot EM-jatkokarsintaotteluiden pelipaikoista ja lipunmyynnin aikatauluista tarkentuvat. Syksyllä jatketaan yhdessä tappiotonta kotiotteluiden sarjaa ja kannustetaan HELMARIT EM-KISOIHIN!

OSTA LIPUT HELMAREIDEN KESÄN VIIMEISEEN EM-KARSINTAOTTELUUN NORJAA VASTAAN TURUSSA!

Helmarit pelaa huhti-heinäkuussa pelattavien EM-karsintojen A1-lohkossa, jossa se kohtaa Euroopan huippumaihin lukeutuvat Hollannin, Italian ja Norjan! Kotiotteluiden liput ovat myynnissä alempana tällä sivulla.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SUOMEN SUPERSANKARIT HEINÄKUUSSA KOHTI VUODEN 2025 EM-LOPPUTURNAUSTA! EM-karsintojen A-liigan lohkovoittajat ja -kakkoset saavat suoran kisapaikan Sveitsissä kesällä 2025 pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Lohkokolmoset ja -neloset pelaavat kisapaikasta jatkokarsinnoissa.

Ennen heinäkuun kahta viimeistä EM-karsintaottelua suora kisapaikka on yhä Suomen omissa käsissä! Hollanti johtaa lohkoa 7 pisteellä, Norjan ja Italian seuratessa toisena ja kolmantena 5 pisteellään. Suomella on neljän ottelun jälkeen kasassa 4 pistettä. Heinäkuun ratkaisuotteluissa Suomi kohtaa juuri Norjan (PE 12.7. Turku) ja Italian (TI 16.7. Bolzano), joten kesän ratkaisuotteluiden panokset ovat VALTAVAT!

Saavutko Turkuun pääkaupunkiseudulta? Suomen Maajoukkueen Kannattajat Ry järjestää kaikille avoimen bussikuljetuksen Helsingistä Turkuun! Kuljetuksen hinta on SMJK:n jäsenille 20 euroa ja ei-jäsenille 30 euroa. Lue lisää täältä!

--

HUOM! Liput SMJK:n kannattajakatsomoon myydään Pohjoiskaarteen kautta täältä!

HUOM! Pelipassilaiset ja Maajoukkuekirjeen tilaajat saavat alennusta Helmareiden ottelulipuista. Tarkista alennuskoodisi viimeisimmästä uutiskirjeestä.

Helmareiden viimeinen EM-karsintojen kotiottelu pelataan perjantaina 12. heinäkuuta Turun Veritas Stadionilla!

Lisätietoa lipunmyynnistä!

OSTA LIPUT HELMAREIDEN OTTELUIHIN!

Jos sinulla on ongelmia lippujen ostamisessa tältä sivulta, suosittelemme koittamaan lippujen ostamista tästä linkistä!

Sisältöä ei voida näyttää sillä seuranta on estetty

Voimme näyttää sisällön mikäli muutat seurantaasetuksia

Liput maajoukkuiden otteluihin

Liput

Tältä sivulta löydät tietoa maaotteluiden lipunmyynnistä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit