Palvelut seuroille koulu- ja päiväkotijalkapallossa

Palvelut ja linkit seuroille liittyen koulu- ja päiväkotijalkapallon järjestämiseen omalla paikkakunnalla.

Palvelut seuroille koulu- ja päiväkotijalkapallossa

Palloliitto tarjoaa tapahtumien tueksi asiantuntija-apua ja materiaalia päiväkodeille sekä kouluille lahjoitettavaksi. Lisäksi seurat saavat Tule mukaan -kortteja oppilaiden ohjaamiseksi seuran toimintoihin. Tukea, vinkkejä ja materiaalia seurat saavat seurakehittäjiltä.

• Seurojen järjestämät tapahtumat ajoittuvat pääsääntöisesti kevääseen. Kouluissa pelataan perinteisesti jalkapalloa syksyisin. Muista myös futsalin mahdollisuudet talvella.

• Seuran koulu- ja päiväkotiyhteistyö voi toki olla muutakin kuin tapahtumia

• Tärkeää on, että seura sopii koulun/päiväkodin/kunnan kanssa sopivan toimintatavan.

Kaikki Pelissä -tapahtumat

Kannustamme seuroja järjestämään tapahtumia yhteistyössä kunnan ja koulujen kanssa. Voit olla yhteydessä paikalliseen seuraan tai Palloliitosta alueesi seurakehittäjään.

Tapahtumia voi järjestää monenlaisia:

• Seura voi kiertää koulukohtaisesti, tai järjestää pelipäivän kunnan kouluille yhteisesti

• Yksittäiset esimerkkitunnitkin ovat mahdollisia

• Seurat toteuttavat toimintaa resurssiensa mukaan

• Ole yhteydessä alueesi seurakehittäjään tapahtumasta ja pallojen jakamisesta kouluille sekä päiväkodeille.

Ilmoitathan koulu- ja päiväkotitapahtumistanne meille tällä lomakkeella.

Futiskerhon järjestämiseen koulussa saat vinkkiä Futiskerho-oppaasta ja Olympiakomitean Harrastamisen Suomen malliin voit tututstua linkistä.

Lisätiedot alueellisesti

Eteläinen

Lasse Keski-Loppi

Seurakehittäjä, Eteläinen

lasse.keski-loppi@palloliitto.fi

Harrastajamäärien kasvu ja soveltavan jalkapallon kehitystehtävät (valtakunnallinen rooli).

Silja Ranta

Seurakehittäjä, Eteläinen

silja.ranta@palloliitto.fi

Harrastajamäärien kasvattaminen, seuratoimijoiden osaamisen kehittäminen, seuraviestinnän ja -markkinoinnin tukeminen

Toni Räisänen

Seurakehittäjä, eteläinen alue, Eteläinen

toni.raisanen@palloliitto.fi

Harrastajamäärän kasvua tukevat toimenpiteet, grassroots-toiminta, seurakehityshankkeet, ilmapiiriasiat ja seuratoimijoiden osaamisen kehittäminen

Pohjoinen

Esa Saajanto

Aluepäällikkö, Pohjoinen

esa.saajanto@palloliitto.fi

Pohjoisen alueen koordinointi, seurapalvelut alueella, alueellinen vaikuttaminen, olosuhdekehitys, viestintä, palkitseminen sekä huomionosoitukset

Itäinen

Paavo Kurkaa

Seurakehittäjä, Itäinen

paavo.kurkaa@palloliitto.fi

Harrastajamäärän kasvua tukevat toimenpiteet, ilmapiiriasiat ja seuratoimijoiden osaamisen kehittäminen

Läntinen

Jarno Haanpää

jarno.haanpaa@palloliitto.fi

Outi Järvelä

outi.jarvela@palloliitto.fi

Laatujärjestelmä seura-arvioinnit, seuratoimijoiden osaamisen kehittäminen, harrastajamäärän kasvattaminen, ilmapiiriasiat.

Mikko Tulonen

mikko.tulonen@palloliitto.fi

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit