Säännöt, määräykset ja ohjeet -sivun hero-kuva

Seuratoiminnan työkalut

Tärkeitä ja hyödyllisiä työkaluja seuratoiminnan kehittämisen tueksi.

Seuratoiminnan työkalut

Seuratoiminta tarvitsee tuekseen faktaa ja numeroita. Selvitä mistä seuran pelaajat tulevat ja miten ikäluokkien koko näkyy pelipassimäärien kehittymisessä. Mihin kannattaa suunnitella olosuhteiden kehitystyötä? Millaiset ikäluokkakoot varmistavat toimintaa mahdollisimman pitkään?

Sivulinkkien alta löydät vielä tietoa seuratoiminnan työkaluista tiivistetysti.

Faktat haltuun

Seuratoiminnan työkalujen sivulinkit

Seuratoiminnan työkaluja tiivistetysti

Pelipassidata

Selvitä seuran ja alueen pelipassien ajankohtaisia määriä sekä pelipassimäärien kehityshistoriaa. Tarkkaile eri ikäluokkien pelaajamäärien kehitystä pelipassimäärien avulla ja löydä perusteluita ja syy-seuraussuhteita seuran valinnoille.

Pallokartta

Pallokartan avulla voi tutkia miltä alueilta seurojen harrastajat tulevat ja miten olosuhdetarpeisiin pystytään vastaamaan. Voit etsiä pelaajamääriä postinumeroittain ja selvittää alueesi pelaajamäärien taustoja.

Harjoituksen suunnittelun työkalu (HST)

Palloliiton maksuton harjoituksen suunnittelun työkalu.
Palloliitto on yhdessä KIHU:n eli kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen kanssa kehittänyt työkalun, jolla voi suunnitella harjoituksia, tallentaa niitä omiin tiedostoihin ja jakaa muille valmentajille.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit