Seurakehitys

Piikkiön päiväkotifutis keräsi 200 innokasta lasta jalkapallon pariin

Piikkiön Palloseura on järjestänyt päiväkotilaisille jalkapallotapahtuman jo vuodesta 1994 alkaen.

Bubi ja Helmi Piikkiön päiväkotifutiksessa lasten kanssa

Bubi ja Helmi Piikkiön päiväkotifutiksessaKuva: Pinja Akkanen

12.5.2022 klo. 09:57

Piikkiön Palloseuran järjestämä päiväkotifutis jäi järjestämättä koronan takia parina edeltävänä vuotena, mutta viime keskiviikkona viisi päiväkotia kokoontui taas jalkapallon pariin aurinkoiselle urheilukentälle.  

PiPSin päiväkotifutiksessa lapset pääsivät yhdessä leikkimään pallolla, pelaamaan jalkapalloa ja suorittamaan temppuratoja. Päivän päätteeksi osallistujat saivat mitalin, munkin ja pillimehun. Tapahtumassa ohjaajina toimivat PiPSin junioripelaajat. 

- Kolme päiväkotia haettiin tapahtumaan kaupungin järjestämillä bussikyydeillä. Päiväkotifutis onkin päiväkodeille mukava retkipäivä, jossa jo bussimatka on monelle lapselle elämys, kertoo PiPSin toiminnanohjaaja Heli Paakki. 

Helmareiden maskotti Helmi pelaa lasten kanssa päiväkotifutiksessa.

Helmareiden maskotti Helmi osallistui myös päiväkotifutikseen.Kuva: Pinja Akkanen

Päiväkotifutiksessa mukana olivat myös Huuhkajien ja Helmareiden maskotit Bubi ja Helmi, jotka pelasivat lasten kanssa ja kannustivat lapsia suorituksissa.  

Päiväkotifutis toimii samalla seuran rekrytointitapahtumana, sillä kiva kokemus kannustaa lasta aloittamaan uuden harrastuksen jalkapallon parissa. 

- Tapahtuma on päiväkotien keskuudessa kovin odotettu ja saimmekin paljon hyvää palautetta. Lapsilla oli hauskaa ja he olivat innoissaan Bubista ja Helmistä, Paakki kuvailee.  

Lapset leikkivät leikkivarjolla päiväkotifutiksessa.

Lapset innostuivat leikkivarjosta Kuva: Pinja Akkanen

Palloliitto tukee seurojen koulu- ja päiväkotiyhteistyötä Kaikki Pelissä -toiminnalla. Lue lisää >>

Meneillään on myös valtakunnallinen Lue ja liiku Helmarit lentoon -kampanja, johon ottaa osaa yli tuhat päiväkotiryhmää ja koululuokkaa. Lue lisää >>

Artikkelit seurajohtajille
Olosuhteiden kehittämisen artikkelit
Koulut ja päiväkodit

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit