Länsipääty avattu myyntiin, sivukatsomot jo lähes loppuunvarattuja – Helmareiden Norja-ottelu täyttyy vauhdilla

Suomi kohtaa Norjan Turun Veritas Stadionilla pelattavassa EM-karsintaottelussa perjantaina 12. heinäkuuta. Otteluun on myyty jo lähes 6000 lippua.

Veritas Stadionilla Suomen värit erinomaisesti esillä.Kuva: Jimi Soinila

9.7.2024 klo 19:20

Veritas Stadionin pääkatsomo ja Olympiakatsomo ovat jo lähes loppuunvarattuja. Itäpäätyyn on jäljellä vielä joitakin satoja lippuja. Myös Länsipääty on nyt avattu myyntiin.

- Hienoa, että pääsemme käyttämään kaikkia katsomonosia perjantain ottelussa. Länsipääty on Veritas Stadionin katsomoista kaikkein jyrkin, joten päädystä on hyvä näkymä seurata ottelua ja aistia kentän tunnelmaa lähietäisyydeltä, Palloliiton tapahtumapäällikkö Ville Nylund kertoo.

Liput Länsipäätyyn maksavat saman verran kuin jo aiemmin myynnissä olleeseen Itäpäätyyn. Aikuisten lipun hinta on 10 euroa, lasten lipun hinta 5 euroa ja muut alennusryhmät pääsevät sisään 7 eurolla.

Veritas Stadionin Länsipääty rakennettiin vuonna 2009 ennen Suomessa järjestettyä naisten EM-lopputurnausta. Samalta vuodelta on peräisin myös Helmareiden Turussa pelattujen otteluiden yleisöennätys, kun historiallista EM-puolivälierää oli seuraamassa Englantia vastaan Kupittaalla 7247 katsojaa.

Tänä keväänä ja kesänä Helmareiden kotiottelut ovat herättäneet EM-karsintojen A-liigassa suurta mielenkiintoa. Helsingin Bolt Arenalla Italiaa vastaan huhtikuussa pelatussa ottelussa oli paikan päällä 5142 katsojaa ja kesäkuussa Tampereen uudella Tammelan Stadionilla pelattu Hollanti-ottelu myytiin loppuun (7677 katsojaa). Tammelassa syntyi samalla Helmareiden arvokisakarsintojen uusi yleisöennätys.

- Länsipäätyä ei ole katettu, mutta tämän hetken säätietojen perusteella sen ei pitäisi perjantai-iltana juurikaan haitata. Tervetuloa nauttimaan heinäkuisesta kesäillasta Helmareiden otteluun ja lyömään ainakin Turussa pelattujen otteluiden yleisöennätys uusiksi, Nylund toivottaa.

Osta liput Helmareiden Norja-otteluun tästä!

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit