Huuhkaja-Helmariliigan ilmoittautuminen joukkueille ja yksittäisille pelaajille avoinna

Huuhkaja-Helmariliigan ensimmäiselle kierrokselle mukaan päässeiden joukkueiden osallistumisen vahvistaminen ja yksittäisten pelaajien ilmoittaminen ovat avoinna 12.11.2023 asti.

Huuhkajaliiga 2022.

26.10.2023 klo 13:01

Joukkueet, jotka tasomääritelmän mukaisesti ovat oikeutettuja osallistumaan viime kauden sarjasijoitusten ja menestyksen mukaan, saavat TASO-järjestelmästä viestin. Lisäksi Huuhkaja- ja Helmaripolun kehitysohjelmaan tasolle 3 valitut seurat saavat joukkueilleen suorat paikat kierrokselle 1. Vahvistamalla osallistumisen joukkue sitoutuu Huuhkaja-Helmariliigaan. Joukkueet voivat olla seurojen joukkueita tai usean seuran pelaajista muodostettuja yhteisjoukkueita. Yhteisjoukkueet voidaan muodostaa ilman virallista seurojen välistä YJ-sopimusta. 

Huuhkaja- ja Helmaripolku alueelliset tapahtumat.

Mikäli pelaajan oma joukkue ei pääse mukaan Huuhkaja-Helmariliigaan, yksittäisiä pelaajia voi ilmoittaa SPL-joukkueisiin ikäluokissa 13- ja 14 -vuotiaat. 12-vuotiaissa pelaavat pelkästään seurajoukkueet tai seurojen yhdessä organisoimat YJ-joukkueet. 13- ja 14-vuotiaissa seurojen valmennuspäälliköt (tai vastaavassa roolissa toimivat) ovat vastuussa pelaajien arvioinnista ennen heidän ilmoittamistaan tason mukaisessa järjestyksessä.
Huuhkaja-Helmariliigan yksittäisten pelaajien ilmoittaminen tapahtuu alla olevien linkkien kautta 12.11.2023 mennessä.

Yksittäisten pelaajien ilmoittaminen oman alueen SPL –joukkueisiin tapahtuu alla olevien linkkien kautta:

Eteläinen alue
Läntinen alue
Itäinen alue
Pohjoinen alue

Ilmoittautuneista yksittäisistä pelaajista kootut SPL –joukkueet ovat menestyneet erittäin hyvin kauden 2023 Huuhkaja-Helmariliigoissa.

P13 Huuhkajaliigan sijoitukset kaudella 2023.

Huuhkaja- ja Helmaripolun halutaan toimivan koko suomalaisen jalkapallon yhteisenä alustana ja tavoitteena on, että kaikki seurat, joilla ei ole omaa joukkuetta tai eivät ole osa YJ-joukkuetta toisen seuran kanssa, ilmoittavat yksittäisiä pelaajia sen kilpailujärjestelmään, Huuhkaja-Helmariliigaan.

Kilpailussa edetään menestyksen mukaan kierrokselta toiselle


12-vuotiaiden kilpailussa edetään menestyksen mukaan 1. kierrokselta toiselle kierrokselle. 13- ja 14-vuotiaiden kilpailuissa kaikki joukkueet pelaavat kaksi kierrosta, jonka jälkeen parhaat etenevät valtakunnalliselle kolmannelle kierrokselle. 13- ja 14- vuotiaiden tapahtumat toimivat  pelaajatarkkailutapahtumina.

Huuhkaja-Helmariliigan aikataulut:
- Ensimmäinen ja toinen kierros 7.12.-28.3.2024 (alueellinen).
- Kolmas kierros 12/13.6 tai 26.7.-9.8.2024 (valtakunnallinen, Eerikkilä).
- Ylä- ja alaloppusarjat 1.9.-12.10.2024 (Eerikkilä).
- Kansainväliset turnaukset 20.11.-20.12.2024 (Eerikkilä).

Tarkempia aikatauluja voi katsoa Huuhkaja-Helmariliigan vuosikellosta. >>

Huuhkaja- ja Helmaripolun nettisivuilta löydät lisäinfoa mm. kilpailun rakenteesta ja säännöistä: Huuhkaja-Helmariliiga uudistuu kaudeksi 2023.

Joukkueiden pelaajille, valmentajille ja valmennuspäälliköille lähetetään erillinen kutsu aina ennen tapahtumaa.

Osallistumishinta Huuhkaja-Helmariliiga yhdelle alueelliselle kierrokselle on 8v8-joukkueille 480€/joukkue/tapahtuma ja 11v11-joukkueille 540€/joukkue/tapahtuma, sisältäen pelit, ruokailun ja koulutukset. Yksittäisen pelaajan maksu SPL-yhteisjoukkueessa on 30€ per alueellinen tapahtuma.

Huuhkaja-Helmariliiga vuosikello 12-vuotiaat.

Huuhkaja-Helmariliiga vuosikello 13-14-vuotiaat.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit