Avoimet vapaaehtoistehtävät

Jalkapallon ja futsalin avoimet vapaaehtoistehtävät.

Avoimet vapaaehtoistehtävät

Palloliitto ja sen seurat tarvitsevat vapaaehtoistoimijoita erilaisiin tapahtumiin, kuten otteluiden järjestämiseksi. Valtaosa vapaaehtoistoimijoista toimii jalkapallo- ja futsalseurojen joukkueiden valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana tai muussa joukkueen taustatehtävässä.

Palloliitto tulee avaamaan seuroille ja sen joukkueille mahdollisuuden tarjota vapaaehtoistehtäviä näillä sivuilla Taso-järjestelmää hyödyntäen. Sivuilla tullaan tarjoamaan valmentajan, seuratoimijan ja tapahtumavapaaehtoisen tehtäviä.

Tervetuloa silloin etsimään itsellesi merkityksellisiä tehtäviä seuroissa! Nyt alempaa löydät Palloliiton tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä.

Tässä parhaita syitä aloittaa vapaaehtoisena!

Rakkaudesta lajiin

Oma seura ja yhteisö

Jokaiselle löytyy sopiva rooli

Elintärkeä osa suomalaista jalkapalloa

Vapaaehtoisena teet merkityksellistä työtä

Vapaaehtoiset ovat tutkitusti onnellisempia ja elävät pidempään

Avoimet vapaaehtoistehtävät

Palloliitto jatkaa kaudella 2023 laajempaa vapaaehtoistoimintaa mm. eri maajoukkueiden maaotteluissa. Ilmoitamme avoimista vapaaehtoistehtävistä helmi-maaliskuussa 2023 tällä sivulla, mutta voit jo nyt tutustua erilaisiin tuleviin tehtäviin alla olevasta dokumentista.

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit