15 Laura Kalmari -SM lopputurnaus 11v11, 16 joukkuetta - 5.-8.8.2021
Liiga Etelä: Kevät lohko 1 (6 joukkuetta) ja lohko 2 (4 parasta joukkuetta).
Liiga Pohjoinen: Kevätkierroksen 1. - 5. sijoittuneet.
+ järjestäjä (SJK-Juniorit). Siirry järjestäjien turnaussivuille >>

T15 II taso11v11, 8 joukkuetta - 6.-8.8.2021
Etelä Ykkönen: Lohkovoittajat sekä parempi lohkokakkonen.
Länsi Ykkönen: Lohko A 1.-2. sijoittuneet.

T14 I taso, 11v11, 16 joukkuetta - 8.-10.10.2021
Etelä Ykkönen: Kevään lohkojen 1–4. sijoittuneet.
Länsi Ykkönen lohko A: Kevään 1-3. sijoittuneet.
Liiga Pohjoinen: Kevätkierroksen 1. – 5. sijoittuneet.

T14 II taso11v11, 8 joukkuetta –6.-8.8.2021
Etelä Ykkönen: Kevään lohkojen 5. sijoittuneet ja Kakkosen parempi lohkovoittaja.
Länsi Ykkönen lohko A: 4.-5. sijoittuneet.

T13 I taso, 8v8, 16 joukkuetta – 8.-10.10.2021
Etelä Ykkönen: Kevään lohkojen 1.–3. sijoittuneet.
Länsi Ykkönen lohko A: Kevään 1.-4. sijoittuneet (=lohkojen 1-2. sijoittuneet).
Liiga Pohjoinen: Kevätkierroksen 1. – 5. sijoittuneet.
+ järjestäjä (KuPS).

T13 II taso, 8v8, 8 joukkuetta –6.-8.8.2021
Etelä Ykkönen: Kevään lohkojen 4. sijoittuneet ja parempi lohkovitonen.
Länsi Ykkönen lohko: A 5. – 6. sijoittuneet (=lohkokolmoset).

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET JA TULOSPALVELU

Ilmoitetut joukkueet >>

SPL nuorten turnaukset 2021 >>

KIINTIÖT JA TÄYDENNYSMENETTELY
Laura Kalmari SM-lopputurnauksessa ja kaikissa I-tason turnauksissa järjestäjällä on automaattinen paikka turnauksessa.

Mahdolliset täydennykset I -tasolle otetaan ensisijaisesti luopuneen joukkueen sarjasta ja sen jälkeen luopuneen joukkueen omalta alueelta. Tason II täydennys otetaan luopuneen joukkueen omalta alueelta. Järjestävän joukkueen paikka täydennetään samoin periaattein.

LOPPUTURNAUKSEN OSALLISTUMISMAKSUT JA KUSTANNUKSET
- Laura Kalmari: 400 euroa,
- SPL T14 taso I, SPL T13 taso: 300 euroa.
- SPL T15, taso II, SPL T14, taso II, SPL T13, taso II: 250 euroa,

Lisäksi joukkue vastaa omista kustannuksistaan (matkat, majoitus, ruoka ym.). Järjestävä seura on velvollinen tarjoamaan joukkueille kohtuuhintaisen ruokailupaketin ja majoitusvaihtoehdon.

EDUSTUSOIKEUS
- pelaajalla tulee olla edustusoikeus seurassa, jota hän näissä kilpailuissa edustaa. Poikkeuksena on tilanne, jossa kilpailuun osallistuvien seurojen välillä on hyväksytty  yhteisjoukkuesopimus. Myönnetyt kaksoisedustusluvat ovat voimassa.
- yhteisjoukkueen toiminnan tulee käsittää vähintään yksi sarjakausi, eikä sitä voida perustaa vain erilliseen yksittäiseen kilpailuun tai sen karsintaan osallistumiseksi.
- lopputurnaukseen selvinnyt joukkue voi käyttää vapaasti oman seuran pelaajia, mutta sama pelaaja ei saa pelata kahdessa eri lopputurnauksessa samassa ikäluokassa. Poikkeuksena maalivahti, joka voi pelata maalivahtina saman ikäluokan kahdessa eri lopputurnauksessa.
- yli-ikäisiä voi käyttää I - ja II -tasolla kilpailumääräysten mukaan. Lopputurnauksessa yli-ikäisyysluvalla pelaavalla tulee olla kevätkierroksella voimassa ollut yli-ikäisyyslupa.
- yhdellä seuralla voi olla I –tason lopputurnauksessa vain yksi joukkue. II –tason lopputurnauksessa voi samasta seurasta olla kaksi joukkuetta.
- sarjaotteluissa saatu pelikielto ei koske lopputurnausta, ellei kyseessä ole erillinen kurinpitoelimen määräämä määräaikainen pelikielto.

TURNAUSJÄRJESTELYIDEN HAKU
Suomen Palloliiton päättää nuorten lopputurnausten järjestämisoikeuden hakemusten perusteella. Hakemus laaditaan määräpäivään mennessä Palloliiton internet -sivuilla olevalle sähköiselle lomakkeelle. Hakemuksesta tulee ilmetä käytettävissä olevat pelikentät ja majoituspaikka sekä muita järjestämiseen liittyviä pääseikkoja (paikalliskuljetukset, päävastuuhenkilöt ym.). Turnausjärjestelyiden hakuaika vuodelle 2021 on päättynyt.

JÄRJESTÄJÄT Päivämäärä Joukkueet Paikkakunta Järjestäjä Yhteyshenkilö
Laura Kalmari SM-lopputurnaus 5.-8.8.2021 16 Seinäjoki SJK-Juniorit Jussi Koskinen
T15 SPL taso 2 6.-8.8.2021 8 Pajulahti FC Kuusysi Jenni Hannula
T14 SPL taso 1 8.-10.10.2021 16 Eerikkilä Eerikkilä Erkki Valla