Suomen Cupin finaaliviikonloppu Olympiastadionilla!

Lipunmyynti miesten ja naisten Suomen Cupin finaaleihin. Koko Suomen jalkapallokilpailu huipentuu LA 30.9.–SU 1.10.!

Suomen Cup huipentuu jännittävään finaaliviikonloppuun – Lipunmyynti on käynnissä!

Miesten Suomen Cupin lauantaina 30.9. klo 16.00 pelattavassa finaalissa kohtaavat FC Honka ja Ilves. Naisten Suomen Cupin finaalissa vastakkain ovat KuPS ja HJK, Olympiastadionilla sunnuntaina 1.10. klo 15.00 pelattavassa ottelussa.

Suomen Cupien pokaalit

Suomen Cupien pokaalitKuva: Ⓒ SPL

Miesten Suomen Cupin finaali: FC Honka–Ilves, LA 30.9. klo 16.00, Olympiastadion

Espoolainen FC Honka on perustettu vuonna 1975. Seura on pelannut kolme kertaa miesten Suomen Cupin finaalissa, vuosina 2007, 2008 ja 2012. Kolmas kerta sanoi toden, kun Honka voitti seurahistoriansa ensimmäisen, ja toistaiseksi ainoan cup-mestaruuden vuonna 2012 kaatamalla finaalissa KuPS:n Antti Mäkijärven osumalla maalein 1–0.

Monilajiseura Tampereen Ilves on perustettu vuonna 1931. Seura on nähty miesten Suomen Cupin finaalissa neljä kertaa, vuosina 1977, 1979, 1990 ja 2019. Kolmella edellisellä yrittämällä Ilves on nostanut Antero Nymanin muistopalkinnon ilmaan cup-mestarina. Finaaleissa ovat kaatuneet vuorollaan TPS, HJK ja IFK Mariehamn.

Lipunmyynti miesten Suomen Cupin finaaliin ON KÄYNNISSÄ!

Lippujen hinnat (sis. käsittelykulut):

  • Aikuiset: 25 €

  • Alennusryhmät (eläkeläinen, työtön, varusmies, opiskelija): 15 €

  • Lapset (6-17-v.): 7,50 €

  • Joukkuelippu (16 lasta, 6-17-v. + 4 aikuista): 100 €

HUOM! FC Hongan kannattajakatsomo sijoitetaan Olympiastadionin A-katsomoon ja Ilveksen kannattajakatsomo Olympiastadionin E-katsomoon. Myös muiden Ilveksen ja FC Hongan värejä tunnustavien toivotaan ostavan lippunsa ensisijaisesti näihin katsomoihin.

Naisten Suomen Cupin finaali: KuPS–HJK, SU 1.10. klo 15.00, Olympiastadion

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut KuPS pelaa tänä vuonna seurahistoriansa ensimmäistä kertaa Naisten Suomen Cupin finaalissa. Tämän vuoden kilpailussa kuopiolaiset ovat edenneet vakuuttavasti voitosta voittoon. Välierissä kaatui Ilves maalein 6–1.

Vastaansa kuopiolaiset saavat 17. mestaruudellaan kaikkien aikojen menestyneimmän cup-joukkueen, HJK:n. Myös "Klubin" esitys välierässä oli vakuuttava, PK-35 Vantaa kaatui maalein 4–0.

Lähtökohdat finaaliin ovat kutkuttavat. Subway Kansallisessa Liigassa KuPS ja HJK löytyvät sarjan sijoilta 1. ja 3. Keskinäisissä voitot ovat tällä kaudella tasan 1–1.

Lipunmyynti naisten Suomen Cupin finaaliin ON KÄYNNISSÄ!

Lippujen hinnat (sis. käsittelykulut):

  • Aikuiset: 15 €

  • Alennusryhmät (eläkeläinen, työtön, varusmies, opiskelija): 10 €

  • Lapset (6-17-v.): 5 €

  • Joukkuelippu (16 lasta, 6-17-v. + 4 aikuista): 80 €

HUOM! KuPS:n värejä tunnustavien toivotaan hankkimaan lippuja Olympiastadionin pääkatsomon pohjoisen puoleiselle sivulle (lohkot A1–A5), ja HJK:n värejä tunnustavien puolestaan pääkatsomon etelän puoleiselle sivulle (lohkot A8–A12).

OSTA LIPUT SUOMEN CUPIN FINAALEIHIN!

Liput maajoukkueiden otteluihin

Liput

Tältä sivulta löydät tietoa maaotteluiden lipunmyynnistä.

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit