”Unelmoin maalista, mutta en kolmesta” – Daniel Håkans teki historiaa

Miesten A-maajoukkueen historiaa tehtiin maanantaina San Marino -ottelussa ja historian kirjoittajana oli hattutempun iskenyt Daniel Håkans.

Daniel Håkans teki historiaaKuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

19.6.2023 klo 22:30

Tunnin kohdalla kentälle vaihdettu Håkans iski avausmaalinsa – ensimmäisen Huuhkajissa – vain viisi minuuttia myöhemmin ja vajaa kymmenen minuuttia tästä koossa oli jo kolme maalia. Tämä on samalla A-maajoukkueen historian nopein hattutemppu.

- Mielelläni tuollaisen ennätyksen otan, Håkans hymyili medialle ottelun jälkeen.

- Unelmoin ennakkoon maalista tänään, mutta kolmesta maalista en osannut unelmoidakaan. Itse asiassa siinä oli vielä neljäskin maali lähellä. Totta kai nyt tuntuu tosi hyvältä.

Maalit luonnollisesti olivat kruununa Håkansin ensimmäiselle Huuhkajakokemukselle. Maajoukkueympyröissä hän on viihtynyt erinomaisesti.

- Täällä on niin hyvä fiilis, etten haluaisi lähteä pois, Håkans naurahti.

Hyvää fiilistä varmasti lisää myös se, että kaksi voittoa kesäkuun kotiotteluista nosti joukkueen erinomaisiin asemiin EM-karsintalohkossa.

- Kuutta pistettä haettiin ja kuusi saatiin. Nyt näyttää tosi hyvältä ja saimme nyt tämän voiton myötä myös maalieroamme reilusti paremmaksi, Håkans muistutti.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit