Maajoukkueet

U17-tyttöjen PM-turnaus jatkuu Färsaaria vastaan

Maanantaina pelattava kamppailu alkaa kello 16:00 Suomen aikaa. Pikkuhelmareiden pelejä voi seurata suorana – striimilinkit julkaistaan avauskokoonpanouutisten mukana tunti ennen otteluita.

Pikkuhelmarit saapui Norjaan eilen keskiviikkona.

Pikkuhelmarit saapui Norjaan eilen keskiviikkona.

3.7.2022 klo. 19:43

U17-tyttöjen PM-turnaus Norjassa alkoi perjantaina ottelulla Ruotsia vastaan. 1-4 -tappion seurauksena maanantaina kello 16 Suomen aikaa Pikkuhelmareiden turnaus jatkuu Tanskalle murskatappion kärsineitä Färsaaria vastaan.

Päävalmentaja Marko Salorannan mukaan Färsaaret-pelistä erilaista ottelua kuin Ruotsia vastaan.

- Olemme käyneet läpi heidän edellistä otteluaan Tanskaa vastaan sekä aikaisemmin tänä vuonna pelattuja pelejä. Odotettavissa on, että he puolustavat tosi syvällä omalla alueellaan 5-4-1 -muodossa ja pyrkivät siitä iskemään vastaan. Tänään harjoituskentällä on valmistauduttu siihen, miten hyökkäämme heidän muotoaan vastaan ja miten otamme heidän vastahyökkäyksensä pois. Huolellisuutta ja malttia tarvitaan, Saloranta summaa.

Päävalmentajan mukaan harjoituksissa on näyttänyt hyvältä, ja kentällä oli tänään todella virkeä joukkue. Ruotsi-tappiosta on toivuttu.

- Siinä ottelussa meillä oli ihan hyvin maalintekopaikkoja, mutta puolustuksen kanssa meidän pitää olla tarkempana. Emme me voi neljää maalia vain päästää. Mutta niitä asioita, mitä Ruotsi-pelistä halutaan parantaa, punnitaan vasta torstain ottelussa, josta odotan erilaista kuin Färsaaret-ottelusta. Totta kai on tärkeää, ettei Färsaariakaan päästetä maalipaikoille, mutta huomisen peli todennäköisesti tulee olemaan puolustus- ja hyökkäyspelin osalta niin erilainen, ettei sitä voi Ruotsi-otteluun verrata, Saloranta uskoo.

Suomen otteluohjelma (Suomen aikaa):
Ma 4.7. klo 16:00 Färsaaret – Suomi (Strømmen)
To 7.7. (vastustaja, alkamisaika sekä pelipaikka selviävät myöhemmin)

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit