”Tällaista jalkapallo on” – tasapeli katkeraa kalkkia Huuhkajille

Huuhkajien Nations Leaguen avausottelu Bosnia-Hertsegovinaa vastaan kääntyi riemusta pettymykseksi aivan ottelun loppuhetkillä.

Teemu Pukki Bosnia-Hertsegovina -ottelussa

4.6.2022 klo 21:45

Huuhkajat oli pitkään kiinni 1-0-voitossa, mutta Bosnia-Hertsegovina kampesi aivan loppuhetkillä tasoihin.

- Saatiin hyvään paikkaan johtomaali. Ensimmäinen jakso oli meiltä ihan hyvä, mutta toisella jouduimme paineen alle emmekä ihan loppuun asti kestäneet. Nyt on koppi täynnä pettyneitä pelaajia - ja taustoja myös, päävalmentaja Markku Kanerva sanoi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

Kanerva myönsi suoraan, että jokunenkin ärräpää lensi bosnialaisten maalin jälkeen.

- Olisi ollut mukava antaa fantastiselle kotiyleisölle voitto, mutta tällaista jalkapallo on. Sääli tietenkin, että se maali tuli niin lopussa – sekin tilanne olisi ollut paremmin puolustettavissa toki. Totta kai se korpeaa kuitenkin.

Katseet on Kanervan mukaan suunnattava kuitenkin eteenpäin, eikä mennyttä auta jäädä murehtimaan. Seuraava haaste on edessä jo tiistaina Montenegron saapuessa Olympiastadionille.

- Otetaan se oppi mitään saadaan tästä pelistä ja Montenegroa vastaan lähdetään hakemaan voittoa. Ottelu on jo muutaman päivän päästä ja nyt alkaa valmistaututuminen siihen.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit