Suomen Cupin loppuotteluiden liput myyntiin maanantaina 3.6.

Suomen Cupin Superviikonloppua vietetään Tammelassa 20.–22.9.2024. Viikonlopun aikana pelataan kuusi loppuottelua.

Tammelan stadion.Kuva: Ⓒ Jimi Soinila

29.5.2024 klo 11:34

Suomen Cup huipentuu ensi syksystä alkaen Tammelan Stadionilla Tampereella. Moderni stadion mahdollistaa yhden yhtenäisen huipennuksen kaikille Suomen Cupiin liittyville kilpailuille. Suomen Cupin Superviikonlopun, 20.–22.9.2024, aikana pelataan peräti kuusi cup-finaalia ja oman paikkasi odotetulle viikonlopulle voit varmistaa ensi viikosta alkaen.

– Suomen Cupin finaalit ovat suurten tunteiden ja panosten ottelutapahtumia, jotka varmasti tarjoavat ainutlaatuisia urheiluelämyksiä myös sellaisille, jotka eivät vahvasti seiso jommankumman finalistin puolella. Lipunmyynnin käynnistymisestä ensimmäisen välierän alkamiseen asti on mahdollista ostaa Itäkatsomoon otteluliput Early Bird -hinnoin. Upouusi ja upea Tammelan Stadion tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet finaalien ottelutapahtumien kehittämiseen myös tapahtumaviihteen osalta, Palloliiton markkinointipäällikkö Mikko Laitinen iloitsee.

Miesten Suomen Cupin ja Naisten Suomen Cupin finaalien lipunmyynti käynnistyy maanantaina 3.6. klo 15.00 osoitteessa http://palloliitto.fi/liput/suomencup.

– Olemme halunneet pitää hinnoittelun Suomen Cupin finaaleihin maltillisena, jotta mahdollisimman monen olisi mahdollista osallistua näihin ainutlaatuisiin tapahtumiin. Erityisesti lasten ja juniorijoukkueiden lippujen hinnat ovat edullisia. Uskommekin, että paikalle saapuu paljon futisjunioreita aistimaan cup-huumaa erityisesti Pirkanmaalta, mutta myös muualta Suomesta, Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki kertoo.

Superviikonlopun ohjelma

Perjantai 20.9. klo 19.00 | Miesten Regions' Cupin finaali
Lauantai 21.9. klo 13.00 | Miesten Roots Cupin finaali
Lauantai 21.9. klo 18.00 | Miesten Suomen Cupin finaali
Sunnuntai 22.9. klo 11.00 | Naisten Roots Cupin finaali
Sunnuntai 22.9. klo 14.30 | Naisten Regions' Cupin finaali
Sunnuntai 22.9. klo 18.30 | Naisten Suomen Cupin finaali

Kaikkiin Regions' ja Roots Cupin finaaleihin on vapaa pääsy.

Tammelan stadion.Kuva: Ⓒ Jimi Soinila

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit