Seurat valittu Huuhkaja- ja Helmaripolun 11–14-vuotiaiden valtakunnalliseen kehitysohjelmaan (T4–T5)

Seurat on valittu Huuhkaja- ja Helmaripolun 11–14-vuotiaiden valtakunnalliseen kehitysohjelmaan (T4–T5)! Haun perusteella valittiin valtakunnalliseen toimintaan 16 poikien ja 8 tyttöjen seuraa.

Huuhkaja-Helmariliigan pelit päättyvät kansainvälisiin turnauksiin Eerikkilässä.

15.9.2023 klo 15:55

Huuhkaja- ja Helmaripolku on ollut suomalaisen pelaajakehityksen alusta seuroille vuodesta 2021 alkaen. Jotta suomalaisen pelaajakehityksen tulevaisuutta voidaan palvella yhä kokonaisvaltaisemmin, Huuhkaja- ja Helmaripolun suuntaa kirkastettiin kevään 2023 aikana yhteistyössä seurojen kanssa.

Ensimmäinen konkreettinen askel kohti uutta visiota ja tavoitteita on Huuhkaja- ja Helmaripolku vuodesta 2024 alkaen. Tavoitteita ja ydinprosesseja tukevan kilpailutoiminnan (ml. Huuhkaja-Helmariliiga), tiedolla johtamisen ja osaamisen kehittämisen valtakunnallinen palvelukokonaisuus (T4-T5) löytyy tarkemmin kuvattuna alta.

Ensimmäisessä vaiheessa avattiin 11–14-vuotiaiden poikien ja tyttöjen valtakunnallisen (T4–T5) ohjelman haku vuodelle 2024. 

Valinta valtakunnalliseen ohjelmaan perustui kahteen kriteeriin:
1. Seuran laatujärjestelmän tasoluokitus (60%) 
2. Kilpailumenestys 13–14-vuotiaiden ylimmillä sarjatasoilla 2021–2023 (40%) 

Valtakunnalliseen toimintaan valitut seurat 

Pojat

EPS
FC Honka
FC Jazz
FF Jaro
HJK
Ilves
JJK
KuPS
KäPa
OLS
Pallo-Iirot
SJK
Tervarit / Hercules YJ
TPS
VJS
VPS

Tytöt

EPS
FC Honka
HJK
Ilves
KuPS
ONS
VJS
VPS

Huuhkaja- ja Helmaripolku 2024

Huuhkaja- ja Helmaripolku 2024 rakentuu kahdesta kokonaisuudesta;

1. Tiedolla johtaminen ja
2. Kilpailujärjestelmä eli Huuhkaja- ja Helmariliiga. 

Tiedolla johtaminen 

Avaamme seuroille lokakuun alussa uuden haun, jossa seurat voivat hakea urheilutoiminnan alueellisiin kehitysohjelmiin, Huuhkaja- ja Helmaripolun tiedolla johtamisen eri tasoille T1-T3. Näiden tasojen palvelusisällöt julkaistaan tarkemmin haun auetessa lokakuun 6. päivä 2023.

Huuhkaja- ja Helmariliiga 

Alueellinen kilpailujärjestelmä avautuu samanaikaisesti yhdessä T1–T3-haun kanssa. Seurat vahvistavat joukkueiden sekä pelaajien osallistumisen Huuhkaja- ja Helmariliigan tapahtumiin lokakuun aikana. Mikäli joukkue ei saa paikkaa liigassa, yksittäisiä pelaajia voidaan ilmoittaa erillisen lomakkeen kautta SPL-joukkueisiin. Alueellisten tapahtumien vuosikello julkaistaan samanaikaisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Jatkamme 10-v. sekä 15–17-v. ikävaiheiden suunnittelua ja tiedotamme näistä tarkemmin syksyn aikana.  

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit