Sähköpyörätuolijalkapallon kokeilutilaisuus 25.11. Helsingissä

Tilaisuus järjestetään 25.11. klo 12–14.30 Helsingin Validia-liikuntasalissa.

Sähköpyörätuolijalkapalloa pelataan pelituoleissa, joita voi kokeilla Helsingin tilaisuudessa.Kuva: Ewa Lundell

8.11.2023 klo 18:06

Tervetuloa tutustumaan lajiin, kokeilemaan pelaamista pelituolissa sekä kuulemaan mahdollisuksista Etelä-Suomen alueella. Paikkana toimii Validia liikuntasali Helsingissä lauantaina 25.11.2023 klo 12:00-14:30. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta >>

Saliin pyritään järjestämään riittävästi pelituoleja kokeilua varten. Mukaan voi tulla klo 12:00–14:30 oman aikataulunsa mukaan. Mukana tapahtumassa on myös sähköpyörätuolijalkapalloilijoita Turusta sekä Tampereelta.

Tilaisuudessa pääsee näkemään pelaamista, kokeilemaan itse pelaamista sekä kuulemaan, mistä lajissa on kyse. Tapahtumassa on myös mahdollisuus päästä tapaamaan FC Interin valmentaja Erik Lundell, joka valmentaa yhtä ryhmää Turussa. Erik on valmentanut myös Suomen sähköpyörätuolimaajoukkuetta. 

Tilaisuudessa tarkoituksena on kertoa sähköpyörätuolijalkapallon mahdollisuuksista. Tarkoituksena on käynnistää uusi, alkava ryhmän Helsingin/Espoon alueelle – tule kuulemaan lisää! 

Mukana tilaisuutta järjestämässä Palloliitto, Paralympiakomitea, sähköpyörätuolijalkapallon valmentaja Erik Lundell sekä pelaajia eri seuroista (FC Inter ja TPV) sekä jalkapalloseura FC Kasiysi Espoosta.   

Sähköpyörätuolijalkapallo tai lyhyemmin SPT-jalkapallo on erityisesti pyörätuolia käyttäville henkilöille suunniteltu urheilulaji. Sitä pelataan sisäkentällä neljän hengen joukkuein. Pelissä käytetään 330 millimetriä halkaisijaltaan olevaa palloa. Lue lisää >> 

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit