Ohjeita UEFA Super Cupiin saapuville

Real Madrid ja Eintracht Frankfurt kohtaavat UEFA Super Cupissa Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkona 10.8. kello 22.00. Alta löydät ohjeita otteluun saapuville katsojille.

Super Cupin katsojien kannattaa saapua Olympiastadionille ajoissa.

9.8.2022 klo 22:16

Katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi. Portit aukeavat 3 tuntia ennen ottelun alkua, eli klo 19.00. Paikalla kannattaa olla viimeistään 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Suosittelemme vahvasti saapumaan stadionille kävellen tai julkista liikennettä käyttäen. Alla olevasta kartasta näet myös pyörä- ja skuuttiparkit. Katsojille ei ole tarjolla pysäköintipaikkoja stadionin läheisyydessä.

SCUP22 Aluekartta

Liikenne Mäntymäen kentän ja Olympiastadionin läheisyydessä

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt käynnistyvät Olympiastadionin ja Mäntymäenkentän alueella keskiviikkona 10.8.2022 kello 08.

Liikenne suljetaan portaittain seuraavasti:

  • 08:00 Pohjoinen Stadiontie ja Hammarskjöldintie suljetaan autoliikenteeltä

  • 09:00 Mäntymäentie suljetaan autoliikenteeltä

  • 16:00 Kevyenliikenteenväylä Olympiastadionin länsipuolella suljetaan

  • 16:30 Mäntymäentie suljetaan takseilta ja huoltoliikenteeltä

  • 18:00 Mäntymäentie suljetaan kaikelta liikenteeltä

Liikennehaitta alueella päättyy keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Fanien kulkue vaikuttaa keskustan liikenteeseen keskiviikkona

Eintracht Frankfurtin kannattajien marssi aiheuttaa keskustan alueella merkittävää liikennehaittaa keskiviikkona noin kello 18:30 alkaen. Kulkue lähtee liikkeelle Kaisaniemenpuistosta ja kulkee reittiä Rautatientori – Kaivokatu – Mannerheimintie – Paavo Nurmentie – Olympiastadion. Poliisi ohjaa liikennettä marssin aikana.

Sisäänkäyntiportit

Sinun tulee käyttää porttia, joka lukee lipussasi (North, South tai East 1/2). Yllä olevasta kartasta näet porttien sijainnit. Porttien sisäpuolella stadionin pääsee kiertämään vapaasti ja voit käyttää kaikkia stadionin sisällä olevia yleisöpalveluita.

Mitä stadionille ei saa tuoda?

Porteilla tehdään turvatarkastus kaikille katsojille ja myös kaikki laukut tarkistetaan. HUOM! Vain maksimissaan A4 kokoiset laukut ovat sallittuja. Alle on listattu kielletyt esineet. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden myös muiden vaarallisten esineiden kieltämiseen. Turvatarkastusten nopeuttamiseksi suosittelemme jättämään kaikki ylimääräiset kantamukset kotiin. Huomioithan, ettei stadionille saa tuoda omaa juomapulloa.

SCUP22 Kielletyt esineet

Liput

Saat lippusi suoraan UEFA applikaatioosi viimeistään muutama päivä ennen ottelua. Huomaathan, ettei tapahtumassa ole paperisia lippuja, joten elektroninen on ainoa porteilla toimiva lippu. Lipun QR-koodi tulee näkyviin vasta stadionilla.

Varmista, että puhelimesi on ladattu ennen stadionille saapumistasi ja olet laittanut Bluetooth yhteyden päälle. Pidä huoli, että puhelimesi on myös paikallisessa kellonajassa.

Avaa lippusi applikaatiosta jo ennen portille saapumistasi. Jokaisella portilla on oma elektroninen lipunlukija, ja henkilökuntaa opastamassa ongelmien ilmetessä.

Alla olevan linkin kautta saat lisätietoa lipuistasi:

https://support.tickets-scup.uefa.com/hc/en-us

Lisätietoja palveluista stadionilla:

https://www.palloliitto.fi/uefasupercup2022

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit