Naisten Futsal-Liiga: Ylöjärven Ilves nousi upeasti mitalipeleihin

Naisten Futsal-Liigan neljäskin välieräjoukkue selvisi tänään. Ylöjärven Ilves nousi tappioasemasta upeaan 5-3 (1-2) -voittoon GFT:stä kotiyleisönsä riemuksi.

YLÖJÄRVELLÄ HURMOSMAINEN TOINEN JAKSO

Ylöjärven Ilves ja GFT ratkaisivat sunnuntaina Ylöjärvellä neljännen välieräpaikan kohtalon kolmannessa puolivälieräottelussa. Espoolainen GFT oli vielä avausjakson jälkeen niskan päällä johtaen peliä tauolla lukemin 1-2. Vaikka Senni Viren oli vienyt ylöjärveläiset 1-0 -johtoon, nousi GFT tasoihin Hanna Posan osumalla, ja Maria Mäntylän 1-2 -johtomaali syntyi ajassa 16:41.

Kotijoukkue tuli toiselle jaksolle ryminällä, ja heti jakson alkuminuutteina ryminä muuttui suorastaan hurmokseksi kovaäänisen ylöjärveläisyleisön edessä. Sini Sutinen tasoitti painostuksen päätteeksi ajassa 20:56, ja vain minuuttia myöhemmin Heidi Linjamaa vei kotijoukkueen 3-2 -johtoasemaan. Peliä oli pelattu 28:35, kun Riia Seppälä iski lukemiksi jo 4-2, ja kuutisen minuuttia ennen loppua Linjamaa osui toistamiseen. GFT sai loppukirissään aikaiseksi yhden osuman, mutta ottelun lopputuloksen kannalta vaikutus oli vain kosmeettinen. Ylöjärven Ilves hallitsi peliä vielä päätösminuuteillakin erittäin vahvalla pelillään, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Kotijoukkueen päävalmentaja Vesa Parviainen oli tyytyväinen mies voiton jälkimainingeissa.

- Huikean hienot fiilikset!  Saimme toisella jaksolla onnistumisten kautta oikean flowtilan päälle ja esitimme kauden parastamme oikeassa paikassa. Ottelusarja oli tasainen niinkuin tietysti arvattiinkin. Joukkue osoitti ties monennenko kerran melkoista luonnetta ja kokosi itsensä upeasti sunnuntain peliin lauantain tappion jälkeen, Parviainen kehui.

Naisten Futsal-Liigan välierät käynnistyvät pääsiäisenä. MuSaFutsal saa vastaansa päivän voittajan Ylöjärven Ilveksen, ja Helsingissä toisen välieräsarjan aloittavat HIFK FS sekä FTK-Tornio. Tarkka otteluohjelma julkaistaan pian.