Matti Peltola ja Noah Pallas Huuhkajiin

Huuhkajien maaliskuun EM-karsintaryhmää on täydennetty kahdella pelaajalla.

Matti Peltola.Kuva: Ⓒ SPL /Jyri Sulander

17.3.2023 klo 16:14

HJK:n puolustaja Matti Peltola ja AC Oulun laitapuolustaja Noah Pallas liittyvät sunnuntaina Tanskassa kokoontuvaan miesten A-maajoukkueeseen. Sekä 20-vuotias Peltola että 22-vuotias Pallas debytoivat Huuhkajissa tammikuussa, kun Suomi kohtasi Viron Algarvessa.

Täydennysten myötä Huuhkajien maaliskuun EM-karsintaryhmässä on 26 pelaajaa. Katso koko joukkue täältä >>

Peltola nimettiin aiemmin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen maaliskuun otteluihin. SJK:n Otto Kemppainen korvaa Peltolan Pikkuhuuhkajissa. Pikkuhuuhkajat-ryhmään on tehty kaksi muutakin muutosta - FC Hongan Otso Koskinen nimettiin HJK:n Topi Keskisen tilalle, ja HJK:n Oliver Pettersson puolestaan korvaa FC Hongan Ville Kosken.

Huuhkajat palaa Kööpenhaminaan ja Parkenille, kun Tanska ja Suomi kohtaavat EM-karsintojen avausottelussa torstaina 23. maaliskuuta. Pohjois-Irlanti isännöi Suomea Belfastissa Windsor Parkilla sunnuntaina 26. maaliskuuta. Molemmat ottelut käynnistyvät Suomen aikaa kello 21.45 ja ovat katsottavissa Yle TV2:ssa.

Noah Pallas.Kuva: Ⓒ SPL /Jyri Sulander

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit