Markku Kanerva: ”Vähän pettynyt olo on”

Perjantainen Nations Leaguen ottelu Romaniaa vastaan päättyi 1-1-pistejakoon, mikä ei täysin tyydyttänyt Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervaa.

Markku Kanerva Olympiastadionilla Romania-ottelussaKuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

24.9.2022 klo 01:01

Suomi oli voitossa kiinni vielä tauolla, mutta Romanian vahva alku toisella jaksolla tuotti myös tasoitusmaalin ja enempiä osumia ei Olympiastadionin illassa nähty.

- Voittoa lähdettiin hakemaan ja sitä ei saatu, joten vähän pettynyt olo tässä on. Toisaalta Romania pelasi hyvän pelin ja teki meidän pelaamisemme hankalaksi. Tietysti johtoaseman menettäminen aina harmittaa, Kanerva kertasi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Tunnustusta ”Rive” antoi toki myös vastustajalle.

- Romania on hyvä joukkue ja he ovat taitavia vaihtamaan puolta ja osoittivat taitonsa myös hyökkäyspelin suhteen. Kyllä he pystyivät meidät panemaan paineen alle.

- Puolustuksessa Romanialla oli välillä yhdeksänkin miestä ja se teki meidän hyökkäyspelaamisestamme vaikeaa.

Huuhkajat päättää Nations Leaguen B-liigan lohkonsa maanantaina Montenegron vieraana. Bosnia ja Hertsegovina varmisti lohkovoiton ja nousun A-liigaan kaatamalla Montenegron perjantaina 1-0. Kaikki muut sijat ovat sen sijaan edelleen avoinna.

- Ei tämä sikäli muuta asetelmia, että me lähdemme Montenegroon edelleen voittamaan lohkon päätösottelua. Toki voittamalla nyt meille olisi riittänyt tasapelikin kakkossijaan, Kanerva totesi.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit