Opi & Kehity

Ilmoittautuminen naisille suunnattuun valmentajien monilajiseen mentorointiryhmään auki

Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi valmentajana? Kaipaatko tukea valmennettaviesi kohtaamiseen valmennusympäristössäsi? Kaipaatko tukea valmentajan uraasi ja elämänhallintaasi?

Kuvituskuva.

Kuvituskuva.

2.5.2022 klo. 18:00

Haku palloilu- ja kamppailulajien sekä mailapelien naisvalmentajien mentorointiryhmään on alkanut. Hakuaika päättyy 22.5.2022, ja hakeminen tapahtuu tästä linkistä >>

Mentorointiryhmät käynnistyvät Helsingissä ja Tampereella touko-kesäkuussa 2022. Mukaan voivat hakea kyseisten lajien naisvalmentajat, jotka valmentavat aktiivisesti Helsingissä, Tampereella tai lähialueilla. Molempiin ryhmiin voidaan ottaa mukaan 3-5 valmentajaa, ja ryhmä kokoontuu neljästi loppuvuoden 2022 aikana. Mentorointi sisältää myös kaksi henkilökohtaista tapaamista, joista ensimmäinen on heti prosessin alussa. Osallistujien tulee sitoutua kaikkiin mentorointitapahtumiin. 

Mentoroinnin tavoitteena on oppia tuntemaan itseään ihmisenä, tutkia omaa valmentajuutta, kehittyä valmentajana ja saada tukea valmentajauraan yksilöllisesti. Ryhmässä opitaan ja kehitytään taidoissa kohdata ja auttaa valmennettavia. Myös omien kokemusten jakaminen on tärkeä osa koulutusta. 

Helsingin ryhmää mentoroi yli 30 vuotta ringetteä pelannut, yli kymmenen vuotta valmentanut sekä vuodesta 2017 psyykkisenä valmentajana toiminut Sanja Hovilainen. Tampereen ryhmän mentori on usean eri lajin parissa valmentajana ja kouluttajana toiminut Veli-Matti "Wellu" Hemmo.

Mentorointiryhmä toteutetaan "Valmentaa kuin nainen" -hankkeen tukemana. Valmentajalle itselleen tai seuralle jää prosessista maksettavaksi yhteensä 80 euroa ja mahdolliset matkakulut. 

Hakuajan päätyttyä hakijoihin ollaan yhteydessä. Prosessiin valitaan sopiva ryhmä hakijoiden joukosta.


Lisätietoja:
Valmentaa kuin nainen -hankkeen hanketyöntekijä Sanna Erdoğan, sanna.erdogan@suomenvalmentajat.fi / 0415058209.
Helsingin mentorointiryhmästä: Sanja Hovilainen, 040 754 8107, teammental.fi@gmail.com
Tampereen mentorointiryhmästä: Veli-Matti Hemmo, 040 163 6696, veli-matti.hemmo@healthandtraining.net

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit