Huuhkajien Slovenia-ottelussa pelataan, saunotaan ja pukeudutaan valkoiseen – Tutustu #MeOlemmeSuomi-teemaottelun ohjelmaan!

Saunomista jättiterassin kupeessa, katufutista, -taidetta ja -ruokaa, sekä valtava määrä erilaisia aktiviteetteja Olympiastadionin aukiolla jo klo 15.00 alkaen. Huuhkajien kesäperjantaina 16.6. pelattavan EM-karsintojen kotiavauksen ottelutapahtumassa korostuvat monipuolisella tavalla Suomi ja suomalaisuus, yhteisöllisessä #MeOlemmeSuomi-hengessä.

Olympiastadionin Huuhkajat-etkot

2.6.2023 klo 17:56

Olympiastadionin edustalla kaikille avoimet Huuhkajat-etkot alkavat jo neljä tuntia ennen klo 19.00 alkavaa EM-karsintaottelua. Kesäilta jatkuu vielä ottelun päätyttyä klo 23.00 saakka Huuhkajat-jatkojen merkeissä Olympiastadionin aukion 2000-paikkaisella jättiterassilla.

– Huuhkajat-etkojen tapahtuma-alue levittäytyy kesäkuun ottelutapahtumissa entistä laajemmalle, kun K-ryhmän Futiskiertue valtaa Mäntymäen kentän. Olympiastadionin aukiolla on puolestaan luvassa vahva kattaus erilaista ohjelmaa live-musiikista jättiterassin saunarekkaan ja kumppaneidemme toimintapisteisiin. Tapahtumasta on tulossa loppuunmyyty, ja toivomme, että ihmiset saapuisivat paikalle jo hyvissä ajoin virittäytymään kesäiseen maaottelutunnelmaan, Palloliiton tapahtumapäällikkö Antti Vanhala sanoo.

Huuhkajat kannustaa jokaista paikalle saapuvaa katsojaa pukemaan valkoista väriä päälle. Pukeudu valkoiseen! -kampanjan ideana on saada koko Suomi tunnustamaan Huuhkajien kotipaidan väriä niin Olympiastadionilla kuin kotikatsomoissakin, ja siivittämään siten Huuhkajat lentoon tärkeässä EM-karsintaottelussa. Valkoisen paidan ei tarvitse välttämättä olla pelipaita, vaan se voi olla mikä tahansa valkoinen asuste.

– Ensimmäistä kertaa Olympiastadion täyttyi valkoisesta väristä vastaavan kampanjan merkeissä legendaarisessa Belgia-ottelussa 6.6.2007. Silloin kotiyleisön raivokas kannustus ja Bubi-huuhkajan lento siivittivät Suomen upeaan 2–0-voittoon. Olympiastadionin ainutlaatuinen tunnelma syntyy ihmisistä. Tehdään tämä yhdessä, pukeudutaan valkoiseen ja kannustetaan Pohjoiskaarteen johdolla Huuhkajat voittoon, Palloliiton markkinointipäälllikkö Mikko Laitinen sanoo.

Hikeä pintaan Papipiken Hullutyyli -katufutiksessa ja jättiterassin saunarekassa

PapiPiken Hullutyyli -katufutis x K-ryhmän Futiskiertue: Rap-artisti PapiPike järjestää Mäntymäen kentällä Hullutyyli -katufutistapahtuman osana K-ryhmän Futiskiertuetta molempina kesäkuun ottelupäivinä. Luvassa on rentoa meininkiä ja vapaata pelailua, jonka lisäksi klo 16.30–17.30 välisenä aikana Futiskiertueen pääkentällä pelataan myös 10–13-vuotiaiden lasten kutsuturnaus. PapiPiken Hullutyyli -katufutikseen ovat kaikki tervetulleita moikkaamaan artistia ja nauttimaan katufutisjuhlasta.

Lisäksi Futiskiertueen alueella on tarjolla tarjolla leikkimielistä liikuntaa, sekä lajikokeiluja matalalla kynnyksellä. Alueelta löytyy muun muassa ilmatäytteisiä pienpelikenttiä, interaktiivinen reaktioseinä, jättikokoinen ilmatäytteinen jalkapallo darts-taulu, Subsoccer-pöytiä, perinteinen pöytäfutis, sekä jalkapallotutka.

Huuhkajat Art Collective -katutaideprojekti: Joukko Suomen tunnetuimpia katutaitelijoita maalaa 12 näyttävää Huuhkajat-aiheista katutaideteosta, jotka ovat vapaasti nähtävillä Pohjoiskaarteen sisäänkäynnin läheisyydessä, Olympiastadionia kiertävissä aidoissa KE 14.6.–MA 19.6. välisenä aikana.

Kaikille avoin saunavuoro: Olympiastadionin aukion jättiterassilla pääsee hikoilemaan puulämmitteisen saunarekan pehmeissä löylyissä. Sauna on lämpimänä perjantaina klo 15.00 ja sekasaunan lauteille mahtuu kerralla noin 15–20 henkilöä. Saunassa on oltava uimapuku, jonka lisäksi saunojia kehotetaan ottamaan oma pyyhe mukaan.

2000-paikkainen jättiterassi: Huuhkajat-etkojen aikana jättiterassin ravintola-alue on avoinna kaikille. Ottelun päätyttyä klo 21.00 jälkeen alaikäiset kannattajat pääsevät sisään vain aikuisen seurassa. Jättiterassi on avoinna otteluiden jälkeen klo 23.00 saakka. Anniskelu päättyy klo 22.30.

Tapahtumalava: Jättiterassin viereisellä tapahtumalavalla on luvassa live-musiikkia Huuhkajat-etkoilla ja -jatkoilla, josta vastaa Huuhkajat House Band. Lisäksi etkoilla ja jatkoilla nähdään asiantuntijavieraita. Tapahtuman juontajana toimii tunnettu jalkapallokasvo Tero Karhu. Rap-artisti PapiPike esiintyy Huuhkajat-etkojen lavalla molempina ottelupäivinä noin klo 18. Tapahtumalavalla on ohjelmaa Huuhkajat-etkoilla klo 15.00–18.30 välisenä aikana, ja Huuhkajat-jatkoilla klo 21.00 alkaen.

Huuhkajat x Crisp -poreallaskatsomo: Huuhkajat ja Sinebrychoffin Crisp-juoma järjestävät Slovenia-ottelussa myös ainutlaatuisen arvonnan, jossa neljän hengen kaveriporukka pääsee seuraamaan Slovenia-ottelua Olympiastadionin juoksuradalle sijoitettavasta porealtaasta! Lue lisää ja osallistu arvontaan TÄSTÄ!

Palloliiton ja yhteistyökumppaneiden muut toimintapisteet: Palloliitto tarjoaa tuttuun tapaan yhteistyökumppaneineen monipuolista tekemistä koko perheelle Olympiastadionin aukiolla Huuhkajat-etkoilla klo 15.00–18.30. Luvassa on kilpailuja, arvontoja, kasvomaalausta ja monipuolista jalkapalloaiheista tekemistä. Myös maajoukkueiden veikeät maskotit Bubi ja Helmi liihottavat ympäri tapahtuma-aluetta. Mukana menossa Palloliiton pääyhteistyökumppanit: Elisa, K-ryhmä, LähiTapiola, Motonet ja Volkswagen, sekä muista yhteistyökumppaneista Daikin, Elämys Group ja Sinebrychoff ja Stadium.

  • Elisa: Subsoccer-pöytä ja kasvomaalausta

  • K-ryhmä: PapiPiken Hullutyyli -katufutis x K-ryhmän Futiskiertue

  • LähiTapiola: maalivahti- ja minifutispeli, sekä arvontaa

  • Motonet: Frisbeegolf-heittokisa

  • Volkswagen: Tule tutustumaan uusiin sähköautomalleihin

  • Daikin: Voit tutustua uusiin vesi-ilmalämpö- + maalämpöpumppuihin. Hae kiertuetarjous Daikin-rekasta. Asiantuntijat paikan päällä.

  • Elämys Group: Kysy lisää Huuhkajien vierasotteluiden fanimatkoista ja osallistu arvontaan.

  • Sinebrychoff, Crisp: Tuotemaistatusta

  • Stadium: Ilmatäytteinen kenttä

  • Suomen Maajoukkueen Kannattajat Ry (SMJK): Tutustu SMJK:n toimintaan ja fanituotteisiin.

Maajoukkueen verkkokaupan fanituotemyynti: Maajoukkueen verkkokaupan myymälä palvelee katsojia niin Huuhkajat-etkoilla ja -jatkoilla kuin Olympiastadionin sisäpuolellakin. Olympiastadionin aukion myyntipisteessä valikoima on laajempi kuin stadionin sisäpuolella olevissa pisteissä. Myynnissä on laaja valikoima virallisia pelipaitoja, sekä muita fanituotteita niin perheen pienemmille kuin suuremmillekin kannattajille. Aukion myyntipisteeltä löytyy myös rajattu valikoima uutuustuotteita.

Palloliiton katsojaohjeet ja Olympiastadionin palvelukartta: Huuhkajat-etkoilta kannattaa siirtyä jo hyvissä ajoin stadionin porttien sisäpuolelle ruuhkien välttämiseksi. Olympiastadionin portit aukeavat ottelupäivänä klo 17.30. Sisäänkäyntiin ja Olympiastadionin yleisöpalveluihin voi tutustua tarkemmin Palloliiton Ohjeita katsojille -sivun, sekä Olympiastadionin uuden interaktiivisen palvelukartan kautta.

Yhdessä EM-kisoihin! Tervetuloa viettämään kesäistä tapahtumapäivää Olympiastadionille ja kannustamaan Huuhkajat voittoon!

Alle 1000 lippua jäljellä – Slovenia-ottelun viimeiset liput myynnissä! >>

Suomi–Slovenia -ottelukortti >>

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit