Helmarit Turun Kauppatorilla maanantaina 18.9. – Tervetuloa Meet & Greet -tapahtumaan!

Naisten A-maajoukkue saapuu ensi viikolla Turkuun avaamaan UEFA Nations League -taipaleensa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tapaamaan esikuviasi ennen perjantaina pelattavaa Slovakia-ottelua.

Helmareiden Meet & Greet -tapahtuma järjestetään Turun Kauppatorilla maanantaina 18.9.

12.9.2023 klo 14:02

Slovakia- ja Romania-otteluihin valmistautuva Helmarit järjestää yhdessä Turun kaupungin kanssa kaikille avoimen Meet & Greet -tapahtuman maanantaina 18.9. Kauppatorilla järjestetään jalkapalloaiheista toimintaa kello 17.00 alkaen ja Suomen joukkue saapuu paikalle ja on tavattavissa kello 17.15.

Kannattajilla ja junioripelaajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata maajoukkueen pelaajia, pyytää nimikirjoituksia ja ottaa yhteiskuvia keskellä elämyksellistä Turkua. Toimintaa ja ohjelmaa järjestävät paikan päällä myös paikalliset jalkapalloseurat FC Inter, Turun Palloseura sekä Åbo IFK.

– Tällaiset hetket ovat hyvin merkityksellisiä. Huippu-urheilijat ovat esikuvia, jotka innostavat liikkumaan - ja alkaahan jokaisen ammattiurheilijankin ura harrastamisesta. On äärimmäisen hienoa, että paikallisseurat tekevät tiivistä yhteistyötä lajin edistämisen eteen ja ovat mukana mahdollistamassa tätä tapahtumaa sekä ennen kaikkea innostamassa lapsia jalkapallon pariin, Turun pormestari Minna Arve kertoo.

Yleisöllä on Kauppatorille vapaa pääsy. Helmarit saapuu torilla sijaitsevalle Kanttarelli-esiintymislavalle kello 17.15. Pelaajat ja valmennus tulevat tervehtimään yleisöä, jakamaan nimikirjoituksia ja ottamaan yhteiskuvia aina kello 18.00 saakka.

– Odotamme innolla fanien tapaamista Turussa! Siitä on jo turhan pitkä aika, kun viimeksi saimme yhdessä nauttia Meet & Greet -tapahtumasta. Helmarit toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi – nähdään Kauppatorilla!, iloitsee maajoukkueen kapteenistoon kuuluva Emmi Alanen.

Tervetuloa Turkuun tapaamaan lempipelaajiasi ja kannustamaan Helmareita kohti tärkeitä UEFA Nations League -otteluita!

HUOM! Helmareiden joukkue kokoontuu Turkuun maanantaina. Matkustusaikatauluista johtuen on mahdollista, että muutamia joukkueen pelaajia puuttuu Meet & Greet -tapahtumasta.

Suomi emännöi Slovakiaa Turun Veritas Stadionilla perjantaina 22.9. kello 18.30. Romanian Helmarit kohtaa Arc de Triumf Stadiumilla Bukarestissa tiistaina 26.9. Suomen aikaa kello 19.00. Hanki lippusi Slovakia-otteluun tästä >>

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit