EIF pakotti Tepsin tasapeliin

Sarjakärjen kahden maalin johtoasema suli toisen jakson aikana.

EIF:n tappioton putki on nyt neljän ottelun mittainen.Kuva: Patric Westerlund

19.8.2022 klo 09:08

Demba Savagella oli heti viidennellä minuutilla mainio mahdollisuus viedä isännät johtoon, mutta Hemmo Riihimäki venyi mainioon torjuntaan. Avausjakson puolivälissä Jesper Karlsson antoi Olli Jakoselle mainion keskityksen, ja tämä nikkasi Tepsin johtoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin Jakonen liukui Riihimäen avauksen tielle - pallo pomppi kimmokkeesta maaliin, ja TPS siirtyi 2-0-johtoon.

Tammisaarelaiset tulivat maalin päähän 56. minuutilla, kun Kevin Moihedjan laukaus upposi Aati Marttisen selän taakse. Kotijoukkueen Rasmus Holmalla sekä Simo Roihalla oli myöhemmin paikkansa Daniel Rantasen kulmapotkuista, mutta illan viimeisestä maalista vastasi lopulta EIF. Riihimäen pitkä avaus päätyi lopulta Moihedjan jalkaan, ja mies kruunasi iltansa toisella osumallaan. EIF:llä oli vielä lisäajalla mahdollisuus 2-3-maaliin, mutta Marttinen ja Samba Benga selvittivät Stanislav Efimovin puskuyrityksen.

Ruudun kooste
Kotijoukkueen raportti
Vierasjoukkueen raportti

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit