Daniel O'Shaughnessy: "Nyt olen taas kunnossa"

Toppari Daniel O'Shaughnessy palasi Huuhkajiin pitkän tauon jälkeen.

Daniel O'Shaughnessya hymyilytti Huuhkajien harjoituksissa tiistaina Skopjessa.Kuva: Ⓒ SPL /Jyri Sulander

16.11.2022 klo 12:49

Huuhkajien runkopelaajaksi viime vuosina noussut Daniel O'Shaughnessy oli sivussa Huuhkajien kolmesta viimeisimmästä UEFA Nations League -ottelusta loukkaannuttuaan kesäkuussa vierasottelussa Romaniassa.

– Yritin taklata palloa, mutta vastustajan polvi osui sääreeni. Pohjeluu meni siinä poikki. Siitä on sitten monta kuukautta kuntouduttu, 28-vuotias keskuspuolustaja kertoo.

Loukkaantumisen jälkeen edessä oli haastava kuntoutusjakso. 21 A-maaottelua pelannut O'Shaughnessy kertoo olevansa nyt täysin palautunut ja valmiina kohtaamaan Pohjois-Makedonian ja Norjan.

– Kuntoutus ei mennyt ihan nappiin ja se meni aika hitaasti. Kun pohjeluu parantui, tuli pari muuta siihen liittyvää takapakkia. Nyt olen taas kunnossa ja odotan innolla, että saan minuutteja maajoukkueessa.

O'Shaughnessy tavoittelee isompaa roolia seurajoukkue Karlsruher SC:ssä MM-kisatauon jälkeen. Joukkue on 17 kierroksen jälkeen 2. Bundesliigassa sijalla 13.

– Yhdessä vaiheessa joukkueella meni tosin hyvin, mutta muutamat viimeisimmät pelit eivät ole menneet niin hyvin. Tauko tuli hyvään paikkaan. Nyt pystymme treenaamaan, ja toivottavasti olemme valmiimpia kauden toiseen puoliskoon.

Riihimäkeläislähtöinen peluri nauttii maajoukkueleireistä.

– Onhan nämä aina vuoden kohokohtia. Täällä on siistiä olla, kun pääsee hienojen jätkien kanssa heittämään läppää, treenaamaan ja pelaamaan. Tosi hyvä fiilis olla taas täällä.

Suomi kohtaa Pohjois-Makedonian Skopjessa huomenna torstaina 17. marraskuuta Suomen aikaa kello 19.00. Sunnuntaina 20. marraskuuta Huuhkajat haastaa Norjan Oslossa. Marraskuun maaottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport -kanavilla.

– Kaksi tosi kovaa joukkuetta vastassa. Odotan laadukkaita pelejä, ja tavoite on tietysti, että voitamme molemmat pelit, O'Shaughnessy päättää.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit