Åland United ja HJK Cup-finaaliin

Helsingissä pelattujen Suomen Cupin välierien voittajiksi selviytyivät HJK ja Åland United.

Naisten Suomen Cup pokaali2022

19.3.2022 klo 21:00

Molemmat Naisten Suomen Cupin välieräottelut pelattiin Helsingissä 19. maaliskuuta. HJK kohtasi Bolt Areenalla Ilveksen ja PK-35 Tali hallissa Åland Unitedin.

HJK eteni finaaliin selkeillä 3-0 lukemilla. Maaleista vastasi Ria Karjalainen kahdesti ja loppulukemat kaunisteli Veera Hellman 88. minuutilla.

PK-35:n ja Åland Unitedin ottelu oli värikäs ja tapahtumia täynnä. Vierailija Åland näytti etenevän vastustamattomasti finaaliin, mutta kotijoukkue PK-35:n kapteeni Minea Lassas tasoitti ottelun lukemiin 2-2 ottelun 92. minuutilla. Jatko-ottelussa Åland United löysi vielä yhden vaihteen lisää teki kaksi maalia viiden minuutin sisään. Voiton sinetöineet osumat viimestelivät Sarah Troccoli ja Katherine Loferski.

Åland United on HJK:ta vastaan finaalin kotijoukkue Olympiastadionilla lokakuun 2. päivä