Maajoukkueet

04-ikäluokka kokoontuu ensimmäistä kertaa U19 maajoukkueleirille 25.-28. elokuuta

Eerikkilässä pelattiin valtakunnallinen U19 futsalin pelaajakehitysturnaus 8.–10. elokuuta. Paikalla oli valtava määrä nuoria lupauksia ympäri Suomen. Tapahtuman aikana pelaajia tarkkailtiin ja nyt nuorista on valittu kutsuttavat pelaajat ikäluokan ensimmäiselle U19 futsalmaajoukkueen leirille.

Veeti Häätylä

Veeti Häätylä palkittiin pelaajakehitysleirin parhaana. Myös kutsu maajoukkueleirille kilahti sähköpostiin.Kuva: Kalevi Hämäläinen

12.8.2022 klo. 11:20

04-ikäluokan futsalparhaimmisto osallistui 8.–10. elokuuta Eerikkilässä järjestettyyn pelaajakehitysturnaukseen. Turnauksen aikana pelaajia tarkkailtiin U19 maajoukkueen päävalmentaja Kerkko Huhtasen johdolla. Nyt pelaajista on valittu neljästä maalivahdista ja 20 kenttäpelaajasta koostuva ryhmä ikäluokan ensimmäiselle maajoukkueleiritykselle.  

Kerkko Huhtanen oli tyytyväinen valtakunnallisen pelaajakehitysturnauksen tasoon. Alueellisissa tapahtumissa on tehty hyvä pohjatyö tulevaa maajoukkueprojektia varten. 

– U19 pelitapaan perehdyttäminen käynnistettiin alkukesän tapahtumissa. Asetetut tavoitteet käsiteltiin alueilla ennen valtakunnallista turnausta: kun maajoukkueen pelitavan opetus on jo aloitettu ja leirille tulevat pelaajat on jo tutustuneet pelitapaan, päästään itse leirillä heti asiaan. Kun leiripäiviä rajatusti käytössä, niin voidaan hyödyntää päivät tehokkaammin, Huhtanen kertoo.  

Pelaajakehitysleirin voittajajoukkueeksi selviytyi Pirkanmaan joukkue. Pirkanmaalaisilla onkin kova edustus myös 25.–28. elokuuta järjestettävässä maajoukkueleirityksessä. Yhteensä leiritykseen on kutsuttu pelaajia yhteensä 13 seurajoukkueesta, joten pelaajia tullaan näkemään monelta paikkakunnalta. 

 

Leiritykseen kutsuttu joukkue: 

 

Maalivahdit (4): 

Egor Chuprov ,Vieska FS
Otso Honkonen, KaDy
Veeti Häätylä, Mad Max  
Vertti Niskanen, GFT  

Kenttäpelaajat (20): 

Aake Alisaari, LoPS  
Miska Gröhn, Ylöjärven Ilves  
Otto Iivonen, AS Moon  
Tuukka Kruuti, Ylöjärven Ilves  
Kosti Lehto, Ylöjärven Ilves  
Leevi Lindberg, Pato  
Masi Lohi, KaDy  
Mikko Mämmilä, HauPa  
Otto Mäntylä, HauPa  
Otto Niemelä, FC Kurenpojat 
Daniel Nyman, Pato  
Aaro Paappanen, GFT  
Elias Paappanen, JoSePa  
Pekko Peltola, PJK  
Konsta Pohjonen, KaDy  
Niko Pulkkinen, Ylöjärven Ilves  
Samuel Schwarz, GFT  
Atte Taipale, Vieska FS  
Samuel Vuohtoniemi, KäPa 
Lasse Ylönen, GFT 

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit