Takaisin
12.10.2021 klo 11.48

Tukimahdollisuuksia seuroille lokakuussa

Jaa:

Lokakuussa on auki useampia tukihakuja seuroille. OKM:n korona-avustus, Jalkapallosäätiön avustushaku ja olosuhteiden HatTrick-avustus. Lisäksi marraskuussa aukeaa OKM:n seuratoiminnan kehittämistuki hakuun. 

  • OKM-korona-avustus - liikunta- ja urheiluseuroille haettavaksi korona-avustuksina reilut 5 miljoonaa euroa lasten ja nuorten urheiluun. Hakuaikaa 20.10. klo 16.15 saakka - Lue lisää
  • Jalkapallosäätiön avustushaku 31.10. mennessä - Lue lisää
  • HatTrick-olosuhdeavustus - avustusta voi hakea jalkapallonurmikenttiin, jalkapallohalleihin, futsalhalleihin ja jalkapalloseurojen seuratalohankkeisiin. Hakuaika päättyy 12.11.2021 - Lue lisää
  • OKM seuratuki – seuratoiminnan kehittämistuki 2022 avataan marraskuussa hakuun. Infotilaisuus (ESLU) asiasta 27.10. Tulemme myös tarjoamaan sparraustilaisuuksia seuroille. Tästä lisää infoa alueellisesti. 

Seuratoiminnan kehittämistuen osalta olemme yhteydessä erikseen seuroihin. Alueellisia infotilaisuuksia on myös tarjolla yhteistyössä aluejärjestöjen kanssa. Esimerkiksi eteläisellä alueella ESLU:n tilaisuus järjestetään 27.10. Myös näistä lisää tietoa alueellisesti seurakehityspäälliköiltä ja seurakehittäjäjilta.