Takaisin
16.10.2018 klo 14.38

TASO:on kirjautuminen muuttuu PalloID -perusteiseksi 12.11.2018

Jaa:

TASO:on kirjautuminen muuttuu 12.11.2018 alkaen. Kirjautumisen muutos koskettaa kaikkia yksittäisiä toimijoita, mukaan lukien erotuomareita.

TASO:on kirjautuminen nykyisillä seura- ja joukkuekoodeilla sekä erotuomareiden käyttämillä tunnuksilla on mahdollista jalkapallon osalta 6.1.2019 saakka. Futsalissa ylimenovaihe kestää kauden 2018-2019 sarjojen loppuun saakka.

TASO:n käyttäjätunnuksena tulee jatkossa toimimaan jokaisen henkilön oma PalloID-tunnus sekä oma henkilökohtainen salasana, jonka käyttäjä asettaa ensimmäisen kerran PalloID:llä TASO:on kirjautuessaan. PalloID on kahdeksan numeroinen uniikki tunniste, joka löytyy jokaisen henkilön tiedoista sekä Pelipaikasta että TASO:sta.

Samalla käyttäjätunnuksella hallitaan kaikkia joukkueita ja muita tunnukseen liitettyjä rooleja.

Muistathan, että pelaajien, taustojen ja erotuomareiden rekisteröinti sekä tietojen ylläpito tapahtuvat jatkossa Pelipaikassa, josta tiedot siirtyvät automaattisesti TASO:on. Tietoja on siten tarvetta päivittää vain Pelipaikkaan. Jotta PalloID toimii käyttäjätunnuksena, on joukkueiden taustahenkilöiden ja erotuomareiden rekisteröinti muistettava aktivoida uudelle pelikaudelle (jalkapallo ja futsal erikseen).

Katso ohjeet TASO:on kirjautumiseen ja TASO:n tietojen hallintaan >>