Takaisin
11.10.2021 klo 21.17

Naisten Futsal-Liigassa vuorossa arkikierros

Jaa:

Ⓒ Anette Stubbe

Naisten Futsal-Liigassa pelataan tiistaina yksi, ja keskiviikkona neljä ottelua. Sen jälkeen sarja jää muutaman viikon maajoukkuetauolle.

Naisten Futsal-Liigan otteluohjelma
Maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivulla

Ti 12.10.2021:
GFT-HIFK FS klo 19:30

Ke 13.10.2021:
RaiFu-FC Halikko klo 18:30
MuSaFutsal-FC Nokia klo 19:00
Ylöjärven Ilves-PJK klo 19:30
Ilves FS-KaDy klo 19:30

Arkikierros käynnistyy tiistaina Espoosta, jossa GFT emännöi HIFK:ta kauden ensimmäisessä pääkaupunkiseudun derbyssä. Joukkueet kohtasivat viime keväänä liigan välierissä. Silloin HIFK oli niukasti parempi sekä Helsingissä että Espoossa, joten GFT:llä on kalavelat maksettavana. Oman mausteensa peliin tuo myös Daniela Tjeder, joka pitkän GFT-uran jälkeen kohtaa nyt kultaiset ensimmäistä kertaa HIFK:n paidassa.

Tiistain peleissä FC Halikko matkustaa Raisioon jahtamaan paitsi kauden avausvoittoaan, myös kauden avausmaaliaan. Pirkanmaalla Ylöjärven Ilves emännöi PJK:ta, ja Tampereella kaksi avausottelunsa voittanutta joukkuetta kohtaa, kun Kampuksen Dynamo saapuu Jyväskylästä Ilves FS:n vieraaksi Kauppi Sports Centeriin.

Naisten Futsal-Liiga jää keskiviikon jälkeen yli kahden viikon tauolle. Tauona ikana naisten futsalmaajoukkue matkustaa Ukrainaan EM-karsintaturnaukseen.


KaDy lähtee nälkäisenä Tampereelle keskiviikkona. Kuva: Kampuksen Dynamo