Takaisin
24.11.2021 klo 16.29

Ilmoittautuminen Suomen Cupiin alkaa – Daavid ja Goljat -asetelma on taas täällä!

Jaa:

Ⓒ Juha Leskinen

Miesten Suomen Cup palaa tulevana vuonna juurilleen ja perinteiseen tulos tai ulos -systeemiin. Nyt on aika varmistaa paikka vuoden odotetuimmassa jalkapallokilpailussa!

Suomen Cup on uudistunut ja palaa perinteiseen pudotuspelimuotoon. Edessä on ikimuistoinen jalkapallovuosi, kun alasarjajoukkueet haastavat ylempiään aina Veikkausliigajoukkueisiin asti. Miesten Suomen Cup huipentuu Olympiastadionilla pelattavaan finaaliin 17. syyskuuta 2022.

Suomen Cupin kautta edetään puolivälierävaiheeseen myös kahteen alueellisille sarjoille suunnattuun kilpailuun Regions' Cupiin (Kolmonen ja Nelonen) ja Regions' Roots Cupiin (Vitosesta alaspäin). Nämä molemmat kilpailut saavat oman voittajansa sekä arvoisensa huipennuksen, kun cup-huuma kulminoituu lauantaina 1. lokakuuta Olympiastadionilla juhlittavaan finaalipäivään.

Suomen Cup pelataan jatkossa alueellisesti aina viidennelle kierrokselle asti. Muutoksena aiempaan on myös se, että Suomen Cupin ensimmäinen kierros tulee olla pelattuna huhtikuun alkuun mennessä, mikä luo joukkueille joustavia mahdollisuuksia koota joukkue ja osallistua mukaan.

Tutustu uudistuneen Suomen Cupin kilpailuformaattiin oheiselta videolta! 

Sarjakohtaiset osallistumismaksut:

  • Veikkausliiga 400 €
  • Ykkönen 300 €
  • Kakkonen 150 €
  • Kolmonen ja Nelonen 100 €
  • JKKI, Vitonen ja alempana pelaavat joukkueet 50 €

Kaudella 2022 miesten Suomen Cupin osallistumismaksut on poikkeuksellisesti puolitettu.

Ilmoittautuminen Miesten Suomen Cupiin on nyt avattu Tasossa. Ilmoittautuminen on auki 10. tammikuuta asti.

HUOMIO toimihenkilö! Voit tehdä joukkueesi ilmoittautumisen Suomen Cupiin ja sarjaan samalla kertaa.

Nostetaan Suomen Cup jälleen sen ansaitsemaan loistoon, ja jatketaan yhdessä suomalaisen jalkapallon tarinaa. Tervetuloa mukaan unohtumattomalle jalkapallomatkalle!

Miesten Suomen Cupin säännöt >>
Naisten Suomen Cup: Näin pelataan kaudella 2021-22 >>