Yhteisjoukkueen sopimuslomake / Jalkapallo

Jäljempänä olevat seurat ovat sopineet muodostavansa Suomen Palloliiton Yhteisjoukkuemääräysten mukaisen yhteisjoukkueen ja sitoutuneet luovuttamaan seuraan rekisteröidyt tai siihen rekisteröitävät, sopimuksen piiriin kuuluvat pelaajat yhteisjoukkueen käyttöön.

Linkki ao.määräyksiin >> https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/saannot-ja-maaraykset/seurato...

Yhteisjoukkuetoiminnan käynnistyessä laadittu yhteisjoukkuesopimus on toimitettava sen alueen kilpailutoiminnolle, johon yhteistoimintaseura kuuluu.

 

Valtakunnalliseen kilpailuun osallistuvan joukkueen YJ-sopimus on toimitettava vähintään kaksi viikkoa ennen joukkueen ensimmäistä ottelua ko. kilpailussa ja viimeistään 28.2.2021. Kilpailunjärjestäjä voi painavista syistä hyväksyä sopimuksen myöhemminkin, kuitenkin viimeistään ennen sarjan alkua.

 

Alueelliseen kilpailuun osallistuvan joukkueen YJ-sopimus on toimitettava alueen kilpailutoiminnolle vähintään yhtä (1) kuukautta ennen joukkueen ensimmäistä ottelua ko. kilpailussa. Mikäli joukkueen sarjapaikka alueellisessa sarjassa varmistuu sitä myöhemmin, niin yhden viikon sisällä sarjapaikan varmistumisesta. Jos kauden aikana käynnistyy kokonaan uusi sarja niin siihen on mahdollista tehdä yhteisjoukkuesopimus ennen sarjan alkamista.

 

Solmitut YJ-sopimukset >>

 

Yhteisjoukkuesopimuksesta peritään rekisteröintimaksu v. 2021 on 100 €/sopimus. Rekisteröintimaksu laskutetaan seuralta koontilaskutuksena.

 

 

Yhteisjoukkue toimii yllä mainitun seuran alaisuudessa ja olemme erillisellä keskinäisellä sopimuksella sopineet tarkemmin ko. organisaatiolle kohdistettavista, yhteisjoukkuetoiminnan edellyttämistä tukitoimista.

Sopimus on voimassa yhden pelikauden (jalkapallo 16.11.-15.11)