Vaasan piiri

U19 EM-esiturnaus Vaasassa ja Seinäjoella 30.8.-4.9.

Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) järjestää alle 19-vuotiaiden poikien (1.1.1999) EM-lopputurnauksen Vaasassa ja Seinäjoella heinäkuussa 2018. Tapahtuman esiturnaus pelataan samoilla paikkakunnilla 30.8.–4.9.2017, kun Suomi isännöi Belgiaa, Hollantia ja Portugalia.

EM-esiturnauksen otteluohjelma on nyt julkaistu. Suomi avaa turnauksen Seinäjoella keskiviikkona 30.8. kello 18.30 ottelulla Portugalia vastaan. Perjantaina kotijoukkue kohtaa niin ikään Seinäjoella Belgian ennen Vaasassa 4.9. pelattavaa päätösottelua Hollantia vastaan.

EM-esiturnauksen joukkueliput ovat nyt myynnissä ja tilauslomake löytyy Palloliiton verkkosivuilta. Muu lipunmyynti alkaa elokuun alussa.

Ottelukohtaisten lippujen lisäksi myyntiin tulee mm. turnauspassi, joka sisältää liput kaikkiin kuuteen turnauksen otteluun, sekä paikkakuntakohtainen lippupaketti, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kolmeen otteluun Vaasassa tai Seinäjoella.

Lipunmyynnissä lasten lippu on kohdennettu turnauksen ikäluokan mukaisesti myös kaikille jo 18- ja 19-vuotta täyttäneille.

Lisätietoja otteluohjelmasta ja lipunmyynnistä >> https://www.palloliitto.fi/lipunmyynti/u19-em-esiturnaus