Uudenmaan piiri

Urheilun Pelisäännöt 2017 - Palautus 31.3.2017 mennessä

 

spl_uusimaa-3d_iso.pngspl_uusimaa-3d_iso.png

Urheilun Pelisäännöt solmitaan taas tulevana vuonna joukkueissa. Tämä tärkeä toimintatapa helpottaa elämää joukkueissa ja seuroissa. Urheilun Pelisääntöjen tavoitteena on synnyttää keskustelua lasten urheilun arvoista, toimintaperiaatteista ja käytännöistä. Haluamme kannustaa jokaista joukkuetta keskustelemaan ja sopimaan yhdessä kauden tärkeimmistä asioista kuten harjoittelemisesta, kilpailemisesta ja muista toimintatavoista.

Jalkapallojoukkueet (C15 ja nuoremmat) laativat vuosittain ennen pelikauden alkua Urheilun Pelisäännöt:
1. Vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon välille (lähetettävä sähköisellä lomakkeella 31.3.2017 mennessä )

Käyttäjätunnus: pelisääntö / Salasana: palauttaja
2. Pelaajien ja joukkueenjohdon välille (jäävät vain seuran ja joukkueen käyttöön)

Huom! Vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon pelisääntöjen palauttaminen on edellytys piirin sarjoihin osallistumiselle

Osoitteessa http://seuraohjelma.fi/fin/seuranhallinto/jalkapalloelamankouluna/respect/seurakasvuympraistona/kaikkipelaa/urheilunpelisaannot on lisätietoa ja ohjeita Pelisääntöjen solmimiseen sekä palauttamiseen sähköisellä lomakkeella. Tämän vuoden lisäteemana jatkuu sosiaalisen median käyttö joukkueessa ja lasten ja nuorten vaikuttaminen harrastuksensa kehittämiseen. Aineisto ja materiaali löytyvät sivuiltamme. Huomioithan vielä oman seurasi mahdolliset lisäohjeistukset asiaan.

Palautettuja pelisääntöjä pääsee vapaasti selaamaan täältä.  Hoitakaa joukkueissa asia huolella kuntoon.

ns_urheilun_pelisaannot_logo_rgb.jpgns_urheilun_pelisaannot_logo_rgb.jpg