Uudenmaan piiri

Tiedote syksyn sarjoista

Syyskierroksen sarjojen valmistelu Uudenmaan piirissä alkaa maanantaina 1.6. Kaikki keväällä sarjoissa mukana olleet joukkueet otetaan syksyn sarjoihin automattisesti mukaan. Mikäli joukkue haluaa ilmoittautua, luopua sarjasta tai muuttaa tasoa johon osallistuu, ilmoitetaan siitä sähköpostilla >> 31.5. mennessä.

Poikkeusluvat
Uudet, syksyä koskevat poikkeusluvat anotaan 31.5. mennessä, lisää poikkeusluvista >>
 
Syksyn sarjaohjelmat valmistelut ResultCodessa
Joukkueet ja seura voivat vaikuttaa omien kotiotteluidensa asettteluun lisäämällä omat esteet, kentät ja kotipelivuoronsta kirjautumalla ResultCodeen >>
Myös joukkueiden esteet tulee olla kirjattuna 31.5. mennessä RC:een ja niitä pyritään huomioimaan otteluasettelussa niin paljon kuin vuorojen puitteissa mahdollista.
 
Sarjojen ruonko-ohjelmia avataan (muutetaan RC:ssa keltaisesta vihreään) sitä mukaan kun niitä saadaan valmiiksi. Pelit asetellaan runkopeliviikon viimeiselle päivälle (=sunnuntai) ilman kenttää ja kellonaikaa odottamaan asettelua. Ottelu ei siis vielä ole lopullisesti asetltu, vaan peli voi tulla kyseisellä viikolla mille viikonpäivälle tahansa riippuen kotijoukkueen vuoroista. Kun pelille on merkitty kenttä ja kellonaika, on peli aseteltu. Jos mahdollista, suosikaa arki-iltoja otteluiden sijoittamisessa!
 
Maksutta ottelusiirtoja syksyn uusista otteluista saa tehdä perjantaihin 10.7. klo 15:00 asti.
 
Viralliset otteluohjelmat
Syksyn otteluohjelmat ovat virallisia maanantaina 13.7. klo 16:00  jolloin ne julkaistaan TASO:ssa >> .