Uudenmaan piiri

Syksyn sarjavalmistelut käynnissä

Syksyn sarjavalmistelut ovat käynnissä ja sarjojen runko-ohjelmat julkaistaan portaittain ResultCodessa kaikille näkyväksi sitä mukaan kun niitä saadaan valmiiksi. Otteluohjelmat valmistellaan ResultCodessa ja ne siirretään TASO-ohjelmaan kun ne ovat virallisia maanantaina 13.7. kello 16:00.

Sarjavalmistelut ResultCodessa, lopulliset otteluohjelmat ja tulospalvelu TASO-järjestelmässä

Sarjojen ja otteluohjelmien valmistelu tapahtuu ResultCodessa. Järjestelmässä voi seurata oman joukkueen otteluiden asettelua reaaliaikaisesti. Käy tarkistamassa oman joukkueen sarjaohjelma kirjautumalla ResultCodeen > > Omat roolit >> valitse joukkue jonka otteluita haluat tarkastella >> Sarjat (joukkueen alavalikosta) >> Sarjan nimi >> Otteluohjelma (sarjan alavalikosta) jolloin näkyviin tulee koko sarjan otteluohjelma.

Voit myös siirtyä kauden 2015 sarjoihin tästä >>. Jos sarjan nimen edessä näkyy , on sarja julkinen kaikille.

Omat ottelut asettelematta?
Jos sarjan ottelu on pääosin aseteltu mutta oman joukkueen ottelut ovat edelleen sunnuntailla ilman kelloaika ja kenttä, ei niitä ole aseteltu. Siinä tapauksessa ottelun voi siirtää joukkueiden välisellä sopimuksella maksutta 10.7. kello 15:00 asti. Tämä jälkeen kaikki ottelusiirrot ovat maksullisia, katso ottelusiirtoihin liittyvät toimintaohjeet ja ottelusiirtolomake täältä >>

Jos oman joukkueesi ottelu on asettelematta, syynä on 1) ottelun joukkueilla on este, 2) ikäluokan Karuselliturnaus, 3) kentällä on muu varaus, 4) kotijoukkueella tai –seuralla ei ole vuoroa tai vuoron pituus ei ole riittävä = ottelun peliaika + 5 min, 5) vuoro alkaa ennen kello 18:00:aa. Piiri ei tässä tapauksessa asettele otteluita vaan pyydämme joukkueita/seuroja täsmentämään puuttuvat tiedot tai ilmoittamaan vaihtoehtoisen ajankohdan jolle pelin voi asetella. Mikäli pelin aloitus on ennen kello 18:00, tulee aloituksesta sopia vastustajan kanssa.

Huom! Mikäli joukkueen ottelut jäävät asettelematta otteluiden siirtoajan päättymisen jälkeen 10.7., peritään tämän jälkeen tehtävistä muutoksista ottelusiirtomaksu >>

LeikkiMaailman sarjat
Kaikki LeikkiMaailman sarjojen ottelut on jo aseteltu sarjan runkoviikolle mikäli joukkueilla tai kentällä ei ole esteitä ja joukkueella on käytettävissä oleva vuoro ilmoitettuna ResultCodessa.
Nuorten ja MKKI45 –sarjat
Otteluohjelmat ovat työn alla ja valmistuvat portaittain. Osa kevään sarjoista päättyy vasta viikolla 25 ja kyseiset sarjat valmistuvat sitä mukaa kun sarjoihin osallistuvat joukkueet varmistuvat.

Otteluiden asettelu ja siirtäminen
Aluksi pelit asetellaan alustavaan otteluohjelmaan yksi/viikko runkokierroksen viimeiselle mahdolliselle pelipäivälle = sunnuntai. Lopullinen pelipäivä riippuu kotijoukkueen otteluvuoroista.
Huomioi että peliä ei ole lopullisesti aseteltu jos se on merkitty sunnuntaille ilman kenttää ja kelloaikaa! 

Kaikki Helsingissä pelattavat pelit asetellaan Helsingin piirin toimesta ja ne päivitetään sarjaohjelmaan myöhemmin.

Katso myös Uudenmaan piirin sarjoja koskevat määräajat >>