Uudenmaan piiri

Ilmoittautuminen Unelma Cuppiin käynnissä

Naisten jalkapallotapahtuma Unelma Cuppi järjestetään 16.9. Vantaan Myyrmäen Stadionilla. Kerää kasaan oma joukkue ja tule nauttimaan aidosta liikunnan ilosta! Turnauspäivänä pääset joukkueesi kanssa pelaamaan useita pelejä muita naisjoukkueita vastaan kannustusjoukkojen edessä. Luvassa on tiimihengen nostatusta, hyvää ohjelmaa, makeita palkintoja ja ennen kaikkea pelaamisen iloa. Tapahtuman tärkein päämäärä on hauskanpito! 

Unelma Cuppi on aikuisten naisten tapahtuma, joten kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Uutuutena vuoden 2017 turnauksessa järjestetään sarja naisille jotka välttämättä eivät sovi aiempien vuosien sarjajakoon eivätkä halua pelata oman lapsensa ikäisiä vastaan. 
 
A -Cupissa pelaavat naiset, jotka eivät ole pelanneet jalkapalloa aikaisemmin (aiempia Unelma Cuppi-turnauksia lukuun ottamatta).
B -Cuppiin ovat tervetulleita vähäisen pelikokemuksen omaavat harrastetason naiset. Mukaan mahtuu 48 joukkuetta.
C -Cuppi  on avoin kaikille aikaisemmasta pelitaustasta riippumatta. Tämä on joukkuellesi jos joku pelaajista on pelannut jalkapalloa kilpatasolla. 
D -Cuppi on riittävästi elämänkokemusta omaaville naisille jotka eivät sovi muihin sarjoihin eivätkä halua pelata oman lapsensa ikäisiä vastaan. Ikä on vain numero. Joukkueet jaetaan kolmelle eri tasolle (1 = enemmän pelanneet, 2 = vähemmän pelanneet, 3 = noviisit). 
Huom! Arvion joukkueesi pelaajien tasosta teet sinä, valitse oma sarja huolella. 
 
Tapahtumassa palkitaan hauskimmat peliasut ja parhaat tsemppaajat. Lisäksi palkitaan A - ja D -Cupin lohkovoittajat ja maalitykit sekä B - ja C -Cuppien parhaat joukkueet. Oman joukkueen lisäksi kannattaa mukana tuoda vahva kannattajajoukko, joka sparraa joukkueenne mahtavaan suoritukseen.
 
Tarkemmat ohjeet ja myös harjoitteluvinkit löydät Unelma Cuppi -sivuilta. Harjoitteluohjeista löydät erilaisia treeniohjelmia ja tietoa jalkapallosta. Harjoitella siis saa, mutta ei ole pakko!
 
Unelma Cuppi on Suomen Palloliiton tapahtuma.
 
Ilmoittautuminen on päättynyt, tiedustele varapaikkoja >>