UEFA Study Group Eerikkilässä

Neljän maan edustajat ovat koolla UEFA Study Groupin merkeissä Eerikkilän urheiluopistolla kuluvalla viikolla maanantaista keskiviikkoon.

Oppia ja tiedonvaihtoa

UEFA Study Group –ohjelman tarkoituksena tukea jalkapallon kehittämistä Euroopassa vaihtamalla tietoa ja kokemuksia eri maiden kesken. Seitsemän vuotta jatkunutta ohjelmaa tarkennettiin kaudelle 2016-18 siten, että tapahtumat on jaettu eri aihealueisiin ja jokaisella ohjelmaan kuuluvassa vierailuseminaarissa keskitytään tiettyyn aihealueeseen.
 
Aihealueita ovat valmentajakoulutus, naisten jalkapallo ja grassroots-jalkapallo. Nyt Eerikkilässä järjestettävä seminaari keskittyy grassroots-puoleen.
 
Suomen puolelta isännöinnistä vastaa seurojen laatujärjestelmän arviointitiimi, joka saa samalla vierailun yhteydessä arvokasta oppia ja tiedonvaihtoa sekä verkostoitumista vierailevien maiden asiantuntijoiden kanssa. Vieraina ovat Norja, Itävalta ja Slovenia.
 
Kolmepäiväisen vierailun aikana mukana olevat vieraat yhdessä isäntämaan Suomen kanssa vaihtavat osaamista strategian mukaisen työskentelyn, seurakehityksen sekä laatutyön teemoista.