Seurat alueelliseen kehittymisen seurantaan valittu

Suomen Palloliitto on valinnut hakemusten pohjalta seurat alueellisen kehittymisen seurantaan Pohjois-Suomen ja Keski-Suomen valmennuskeskuksissa.

Ikäluokat U9-U14

Alueellinen kehittymisen seuranta koskee ikäluokkia U9-U14 (2004-2008 syntyneet) sekä tyttöjen että poikien osalta.  Toiminta alkaa elokuun 2017 alussa ja päättyy heinäkuun 2019 lopussa. Valmennuskeskusten päälliköt käyvät huhtikuun aikana yhdessä seurojen kanssa sekä sisällöt että aikataulut tarkemmin läpi.

Hakemusten pohjalta sekä Pohjois-Suomen alueelta kehittymisen seurantaan on valittu kahdeksan seuraa ja Keski-Suomen alueelta seitsemän seuraa.

- Hakemuksia tuli runsaasti, mikä on ilahduttavaa ja kertoo paitsi tarpeesta ennen kaikkea siitä, että seuroilla on vahva halu kehittää omaa toimintaansa pelaajakehityksen ja valmennuksen osalta, Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen kertoo.

Kehittymisen seurantaan 2017-19 valitut seurat:

Pohjois-Suomen valmennuskeskus:
Rovaniemen Palloseura
OLS
Ajax-Sarkkiranta
Tornion Pallo – 47
Tervarit Juniorit
FC Santa Claus
FC Raahe
Haukiputaan Pallo

Keski-Suomen valmennuskeskus:
JJK juniorit
Jippo-juniorit
Jyväskylän Komeetat
Pallokissat Kuopio
Palokan Riento
Seinäjoen Jalkapallokerho Juniorit
Kuopion Palloseura

Samaan aikaan myös Sami Hyypiä Akatemia on valinnut niin ikään hakemusten pohjalta yhteistyöseuransa valtakunnalliseen toimintaan, jossa jakso on sama elokuu 2017 – heinäkuu 2019.

Poikien toimintaan valitut seurat:
FC Honka ry
FC Jazz Juniorit ry
FC KTP Kotka ry
FC Kuusysi ry
Helsingin Jalkapalloklubin Juniorit ry
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry
Ilves ry
KPV:n Juniorit ry
Käpylän Pallo ry
Pallo-Iirot ry
Tampereen Palloveikot ry