PK-35 Vantaan luopuminen käynnistää täydennysmenettelyn

Veikkausliigasta Miesten Ykköseen kaudelle 2017 pudonnut PK-35 Vantaa on ilmoittanut tiistaina 8.11.2016 Palloliitolle luopuvansa miesten joukkueen toiminnasta kokonaan. PK-35 Vantaan ilmoituksen myötä Palloliitto käynnistää sääntöjen mukaisen sarjojen täydennysmenettelyn.

Prosessi käyntiin

Sarjamuotoisten kilpailujen osalta kaudelle 2017 täydennetään PK-35 Vantaalta avoimeksi jäävä Miesten Ykkösen sarjapaikka ja sen jälkeen tämän täydennysmenettelyn seurauksena mahdollisesti avoimeksi jäävä Miesten Kakkosen sarjapaikka.

Lisäksi miesten Respect Suomen Cupin lohkovaihetta 2017 täydennetään cupin erillismääräysten mukaisella täydennysmenettelyllä.

Täydennysmenettelyprosessi käynnistetään välittömästi. Sarjojen täydennysmenettelystä päättää lopullisesti liittohallitus tai sen valtuuttama elin.